hitller Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Sunt nou,pe aici.ma ajuta cineva s-o fac mai super!!! Link to comment
Tommy Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Ia si tu niste benzi negre si da-i peste aripi si capota. 2 Link to comment
zeneseu Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 ma ajuta cineva s-o fac mai super!!! Daca un intreg subforum cu o gramada de idei nu te pot ajuta, nu stiu ce am mai putea face noi... Link to comment
EM!L Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 (edited) Xenon de 7-8k +, aripioară de rechin, neoane pe sub, tobă găurită pt. a puncta la cap. sound (bine, interior poţi -de fapt e musai- să pui un subwoofer, ceva) pleoape văd că are... brăduleţi care pute mijto (fiecare dă 3-5cp), volan sport, bord vopsit verde/mov/galben (celelalte culori n-aduc " + " la capitolul putere), huse de piele de scaun de-autobuz, folie ultradark pe geamuri, triple vopsite negru. Altceva nu-mi vine-n minte. Vezi linku' dat de colegu' @ zeneseu. Poţi să te inspiri şi d-acilişa (practic e lectură obligatorie). Foloseşte funcţia Căutare înainte de a deschide topic nou şi citeşte Regulamentul (că tot eşti nou p-aici) 2.4 Înainte de deschiderea unui subiect nou, asiguraţi-vă că nu există deja un topic cu tema dorită în alte secţiuni ale forumului folosind funcţia 'Search.'. Dacă nu s-a mai discutat, puteţi începe o nouă discuţie încadrând mesajul la secţiunea corespunzătoare. Edited February 14, 2011 by EM!L 1 Link to comment
Recommended Posts