Jump to content

street legal racing..

strumfuadi

Recommended Posts

tocmai am aflat de street legal racing'u de aseara de pe kisseleff. din intamplare a trecut un coleg pe acolo shi era oprita circulatia shi i'a picat fatza ce mashini erau numai peste 200CP

un pug206 WRC 220CP

doo vrx/sti unul de 290 shi unul de 550cp. a batut suta in 3,3sec ala de 550cp

cik a fost modificata mashina in anglia shi l'a costat 68mii lire..

gizas

:aoleo: unii kiar este maniaci..

baietzashi de bani gata.. :rambo:

Cah, mai bine ma plimb cu salupa mea de 105 CP, mie imi sunt de ajuns

Of, of, of, iar ajung aici: motorul de 1.8 are doar 95CP, cel de 2.0 are 105...

Sorry, eu asa tineam minte dar m-am uitat in carte si ai dreptate... :oops:

Nu mai stiu exact cum se numea da' asa e nu se mai face!!!!Ceva au ele naspa ca prea nu se inghesuie sa castige la raliurile alea un de se kinuie sa le promoveze!...Insa sunt ai sa razi destul de ieftine ptr o masina hand made!!!...sI BRITANICA PE DEASUPRA !!!!!!!

Rats, mi-a luat-o cineva înainte cu primul TVR în .ro :) . Eh, tot e bine că mai apar şi mărci exotice, şi nu-şi iau toţi în turmă "bemveu", "merţ" şi "pasat".

E o bestie maşina, şi arată demenţial - e cea din poză. Nu mai zic de motor ca îmi dau lacrimile de emoţie. Sau de sunetul motorului. :eyespin:

chimaera-13.jpg

Propun sa tinem un moment de reculegere pentru "halul" in care arata masina...si tie VAXXi rusinica pentru poza :nonono: nu te gindesti si la frustrarile noastre... daca afla ala mic si argintiu ca m-am holbat la alta masina da divort... :P

una peste alta nu-i usor de stapanit un TVR...Am un amic al carui frate e nu's ce marketing manager la MTV UK si a inkiriat un TVR pentru o zi da'a mers 15 minutzi ca l-a pus intr-un copac !..Tipu'n-a aptzit nimic da'a zis ca nu-si mai pune labele pe masina cu tractiune spate never again!!!!Masinile inssa sunt de-a dreptul impresionante si pentru 40.000 de euroi zau nu stiu la segmentul asta ce-ai putea lua mai tare...Da-ti si voi la TVR Engineering Ltd info@tvr.co.uk si o sa mai cititi cateva lucruri dragutze...