Jump to content

Deformat Un Pic Aripa Din Spate Chev Aveo

Recommended Posts

Zilele astea am dat peste un stalp cu aripa din spate ( o sa pun si niste poze ) , e un aveo masina.

Deformarea e asa mica si zic eu superficiala ca parca nu m-as duce la service sa las pe acolo dracu stie 10 mil. , s-a luat si ceva vopsea si sa repar numai ce s-a deformat fara sa vopsesc aripa parca ar fi aiurea si ar fi si mai costisitor , si cu vopsit care probabil nu se va potrivi si nu fac nici un drac daca ma duc la service , as vrea sa imi repar eu problema daca se poate si dupa aia sa dau cu niste polish sa mai reduc din darele albe care au ramas pe acolo.

Am bagat mana sa vad ce e sub tabla ( pe la roata ) si ar merge rezolvata treaba dar io stiu , ciocanu merge ? :) .

Voi cum reparati mici deformari de pe tabla la care puteti ajunge cu un ciocan :) stiu ca o sa radeti de mine dar numa pricep la masini.

cu ce fel de ventuza ? nu cred ca are destula putere.

E intr-o zona unde e tabla tare tare , cel putin asa cred , o sa incerc maine sa vad poate e tabla din aia care se deformeaza numai daca ma sprijin pe ea dar nu cred.

A si am incercat cu ciocanul si nu a mers :) , n-am facut accident in viata mea dar bine ca iau stalpi firar...