GeorgeParaschiv Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Salut, gasesc cumva la tine contact alunecator pentru Nexia(am volanul cu airbag,iar contactul alunecator este diferit de cel de pe Cielo). Link to comment
Manea Catalin Posted April 29, 2011 Author Share Posted April 29, 2011 Salut, Din pacate, toate acele coduri, nu sunt livrabile. O zi buna, Catalin Link to comment
cosmin25 Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 Salut, As avea nevoie de un KIT distributie (mai putin pompa apa) pentru o nubira2 cod motor A16DMS, an fabricatie 2004. Daca se poate cateva oferte de pret pentru diversi producatori (gates, ina, etc) ca sa pot alege. Mersi pentru infos. O zi buna. Link to comment
Manea Catalin Posted May 7, 2011 Author Share Posted May 7, 2011 Salut, As avea nevoie de un KIT distributie (mai putin pompa apa) pentru o nubira2 cod motor A16DMS, an fabricatie 2004. Daca se poate cateva oferte de pret pentru diversi producatori (gates, ina, etc) ca sa pot alege. Mersi pentru infos. O zi buna. Salut, Am gasit: 1. Curea distributie Contitech - 56 lei; Rola intinzator Ina - 163 lei; Rola ghidare Ina - 58 lei ( am scos kitul pe bucati ptr a iesi mai ieftin). Total : 277 lei. 2. Kit distributie Gates - 440 lei. 3. Kit distributie Ina - 340 lei. 4 Kit distributie SKF - 403 lei. O zi buna , Catalin. Link to comment
Manea Catalin Posted June 8, 2011 Author Share Posted June 8, 2011 OFERTA ULEIURI AUTO MOBIL,CASTROL, ARAL SI ORIGINAL OIL Uleiuri auto Castrol Uleiuri auto Mobil Uleiuri auto Aral Original Oil Link to comment
Recommended Posts