Leutzu Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 E luni si inca nu s-a deschis inca??? Link to comment
Ami Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 Eu propun sa facem ca si cu nationalele: joi seara sa deschidem topicu' pentru saptamana urmatoare. Tot avem niste razboinici cu laptop la ei... Link to comment
Dj_Dark Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 De data asta prezent indiferent de vreme. Link to comment
Brainiac Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Vin si eu, sa aduc banii de avans Link to comment
VAXXi Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Sper c-au pregatit aia la Comtot pasta de frisca ! Link to comment
Costi VLN Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Din pacate sant la scarbici,pe data viitoare,sper.Intalnire reusita va doresc. Link to comment
victimitza Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Leutzu ne-a tradat! Playerrrrr! Link to comment
alexhouse Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Iaaaa uite ce frumos ninge... in casa e asa cald si ce somnic ma ia... mmmmmm.... Link to comment
Brainiac Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Daca nu se opreste ninsoarea se gaseste un suflet milos sa vina sa ma remorcheze si pe mine de jos, de pe Vacaresti? Ca sunt pe gume de vara si tare mi-e ca n-ajung pana sus... Link to comment
Ami Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Asaaa... In primul rand - felicitari Brainiacului pentru achizitie. Vazut, atins, placut (masina, bineinteles!) In al doilea rand - rusinica Vaxxi si Mitza ca va deturnara cinci fulgi amarati de la bucuria de a fi cu totii prezenti la inca o zi a Ilenei. Salutat si sectiunea auto a forumului, care are ca deviza "fie vremea cat de rea, noi tot surubarim ceva!" Super iesire, o Oltenita alba si frumoasa care m-a facut sa regret ca nu am avut aparatul de fotografiat la mine. Inainte ca eu, gazda si NFS sa apucam sa comandam traditionalii pui crocanti cu pasta de usturoi, isi facura aparitia si Big2shae si consoarta, dand astfel lectii de entuziasm si fidelitate unora mai veterani (sic!). Din motive care imi scapa, de ziua lu' clubu', Ileana primi cadouri (7 x 35 - cunoscatorii stie!). S_a mancat bine, s-a baut la fel, cu exceptia NFS-ului care nu avu parte de bere far' de alcool. Una peste alta, frumoasa mini aniversare a forumului, cel putin noua ne-a placut! Link to comment
Recommended Posts