vieri Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 (edited) Va salut. Am si eu o problema urgenta . Este legat de cutia de viteze. Cand plec de pe loc totul normal, cand incerc sa bag a 2-a imi sare schimbatorul brutal si nu vrea sa intre, si sunt nevoit sa bag a 3-a si nici in a 3-a nu vrea mereu sa intre. Cand intr-un final intra intr-o viteza, nu mai stiu nici eu ce viteza e, ca sta schimbatorul intr-un mod in care nu mai statea niciodata, imi scartaie ceva pe la motor nu stiu exact zona de provienenta a zgomotului. Va rog dati-mi un sfat ce ar putea fi. De dus la service ma duc cat mai curand(sariti peste sfatul acesta >- ). Va multumesc. ps: am uitat. Mai mult da sa sara din viteze cand dau drumul la ambreiaj, ca sa pot sa ajung acasa azi, juma de drum am mers cu ambreiajul jumatate apasat si accelerand in acelasi timp (practic tot drumul ambreiajul nu l-am mai lasat sus), altfel sarea. Nimeni nici o idee? Please help Edited February 24, 2011 by vieri Link to comment
vieri Posted February 25, 2011 Author Share Posted February 25, 2011 Am rezolvat. Era de la un surub care sarise. Link to comment
ovidiu.sb Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 acel surub fiind ... Link to comment
gheara Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Poti sa detaliezi? Si eu am o problema asemanatoare... Link to comment
vieri Posted February 27, 2011 Author Share Posted February 27, 2011 Nu stiu sa va spun exact. Mi-au explicat ceva cei de la service dar din pacate nu prea am retinut nimic. Problema mi-am rezolvat-o la reprezentanta chevrolet. Parerea mea, cand e vorba de astfel de probleme destul de grave sa facem o vizita la reprezentanta, avand in vedere ca lucreaza zi de zi cu astfel de masini. Link to comment
gheara Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Just, dar in cazul meu nu pare grava problema la schimbarea de viteze, adica schimba ok atata timp cat nu ma grabesc cu vitezele, dar daca ma grabesc si vreau sa schimb repede vitezele atunci parca agata cutia. Orscum merci! Link to comment
vieri Posted March 3, 2011 Author Share Posted March 3, 2011 Just, dar in cazul meu nu pare grava problema la schimbarea de viteze, adica schimba ok atata timp cat nu ma grabesc cu vitezele, dar daca ma grabesc si vreau sa schimb repede vitezele atunci parca agata cutia. Orscum merci! Eu nu aveam o problema de agatat ci una de sarit din viteza care e mult mai grav. Link to comment
gheara Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Dap. Astazi am dus masina la revizie, astept rezultatul verificarii dupa-amiaza. Link to comment
Mircea Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Vieri, ai 1.2? La astea sare un cablu de la schimbator, cel de deasupra, e destul de frecventa chestia, in general la revizii se verifica prinderea acolo. Link to comment
Axel7 Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Eu stiam ca 1.4 si 1.2 au aceeasi cutie. Link to comment
Raresh20 Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Nu stiu cum s-ar putea sa fie aceeasi cutie cand la 1.2 Reverse e in spate, iar la 1.4 Reverse e in locul vitezei I, doar ca tragi de inelus in sus. Poate ma insel, dar mi se par cutii diferite. Link to comment
diablo Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 salut..cutiile sunt diferite,la fel si placa de presiune,discul si rulmentul ... Link to comment
Axel7 Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 (edited) Mie asa mi-a spus dealerul. Informatia era valabila pentru motoarele noi din 2008, iar vieri are Aveo din 2008. Edited March 4, 2011 by Axel7 Link to comment
gheara Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Cred ca sunt diferite, intre timp am aflat ce e usor in neregula la mine: trebe schimbat rulmentul. Bafta! Link to comment
Recommended Posts