Jump to content

VOPSEA ALBA - Tico

Recommended Posts

1004 .. daca tin eu minte bine sau .. asta o fi la dacie .. dar oricum este acelasi alb .. aparent :P

Nu este 1004, ci 10004 la Dacia! Va spun sigur, Dacia mea era alba. Comerciantii il mai numesc si "alb nova". Nu sunt sigur ca e acelasi alb cu cel de la Tico. "Ochiul" nu e suficient; trebuie intrebat la un service.

Eu am un spray alb in portbagaj .. de "just in case" .. si am facut cateva retusuri cand a lovit tata masina. Cand vin joi o sa vi'l prezint :) ..

sprite: scuze pt "0"u lipsa .. dar imi era lene sa cobor pana in fatra blocului si sa ma uit in portbagaj la dacie :P

Shenck, m'am uitat azi de dim cand am plecat la munca si am mai verificat inca o data sa vad culoarea pe Tico , acolo unde am vopsit. Singura diferenta este ca acolo unde e stratul de culoare, se vede ca e nou stratul .. dar la mine nu uita ca e si vopseaua imbatranita.. din 97 pana acum a trecut ceva vreme .. si cateva ierni serioase :)

Keep me updated

S-a rezolvat. A iesit mult mai bine ca inainte dar nu perfect, a batut si vintu... Multzam mult Castravete pt spray :osanale: . Ieri l-am adus dar nu ai ajuns tu.

Ca sa inchei acest subiect:

pt [color="blue">Tico alb = Vopsea Alb Boreal.[/color]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...