Shenck Posted April 9, 2004 Share Posted April 9, 2004 Salutare, Are careva idee ce cod are vopseaua ALBA pt Tico? Am dat-o ciunga rau cu un spray ales la oki cind am facut o mica reparatie. Link to comment
Castravete Posted April 9, 2004 Share Posted April 9, 2004 1004 .. daca tin eu minte bine sau .. asta o fi la dacie .. dar oricum este acelasi alb .. aparent Link to comment
Shenck Posted April 9, 2004 Author Share Posted April 9, 2004 1004 .. daca tin eu minte bine sau .. asta o fi la dacie .. dar oricum este acelasi alb .. aparent PLS, ai cum sa verifici? Link to comment
Castravete Posted April 10, 2004 Share Posted April 10, 2004 Pot sa verific atunci cand am sa maintorc (barbat) adica marti dar puse una langa alta cand sunt curate .. au aceeasi nuanta Link to comment
Shenck Posted April 12, 2004 Author Share Posted April 12, 2004 Asta folosita de mine (italieneasca) e Alb Briliant dar e prea deschisa. Sper sa fi gresit cu alegerea vopselei nu sa fie Tico atit de ingalbenit de vreme Link to comment
sprite Posted April 12, 2004 Share Posted April 12, 2004 1004 .. daca tin eu minte bine sau .. asta o fi la dacie .. dar oricum este acelasi alb .. aparent Nu este 1004, ci 10004 la Dacia! Va spun sigur, Dacia mea era alba. Comerciantii il mai numesc si "alb nova". Nu sunt sigur ca e acelasi alb cu cel de la Tico. "Ochiul" nu e suficient; trebuie intrebat la un service. Link to comment
Castravete Posted April 14, 2004 Share Posted April 14, 2004 Eu am un spray alb in portbagaj .. de "just in case" .. si am facut cateva retusuri cand a lovit tata masina. Cand vin joi o sa vi'l prezint .. sprite: scuze pt "0"u lipsa .. dar imi era lene sa cobor pana in fatra blocului si sa ma uit in portbagaj la dacie Link to comment
Shenck Posted April 14, 2004 Author Share Posted April 14, 2004 Pe lumina pls... Si o sa du un pic pe un carton ca sa vad cum iese. Link to comment
Castravete Posted April 16, 2004 Share Posted April 16, 2004 Shenck, m'am uitat azi de dim cand am plecat la munca si am mai verificat inca o data sa vad culoarea pe Tico , acolo unde am vopsit. Singura diferenta este ca acolo unde e stratul de culoare, se vede ca e nou stratul .. dar la mine nu uita ca e si vopseaua imbatranita.. din 97 pana acum a trecut ceva vreme .. si cateva ierni serioase Keep me updated Link to comment
Shenck Posted April 18, 2004 Author Share Posted April 18, 2004 Ce-am dat Joi sera sub capota nu se cunoste deloc. Daca miine-poimiine nu ploua ma apuc iar de shlefuit , dat cu kit & vopsit si joi itzi aduc spray-ul. Link to comment
Castravete Posted April 19, 2004 Share Posted April 19, 2004 Sa nu uiti treaba cu hartia .. si cu scotchu' .. sa dai de departe si de vreo ' 3 ori asa si se rezolva Astept pareri :thumbr: Link to comment
Shenck Posted April 23, 2004 Author Share Posted April 23, 2004 S-a rezolvat. A iesit mult mai bine ca inainte dar nu perfect, a batut si vintu... Multzam mult Castravete pt spray . Ieri l-am adus dar nu ai ajuns tu. Ca sa inchei acest subiect: pt [color="blue">Tico alb = Vopsea Alb Boreal.[/color] Link to comment
Recommended Posts