EHM Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 (edited) buna am si eu nevoie de putin ajutor si sper sa ma puteti ajuta am un matiz si mi-am pus eu geamurile electrice dar ca actionare inchidere / deschidere geam am optat pentru butoanele de la Cielo ... sunt cele mai sexy de la toata gama daewoo zic eu problema mare e ca nu stiu cum sa le leg ... si cand zic ca nu stiu ... de fapt vreau / caut sa aflu fiecare pin de la buton ce anume reprezinta (am atasat o schema a pinilor) nu ma intereseaza cum se instaleaza in general pe Cielo ci daca stiu fiecare pin in parte ce alimenteaza stiu si eu ce si cum sa conectez in mufa respectiva mai bine zis stiu cum sa leg alimentarea motoras geamuri electrice de la macaralele de matiz deci in schema sunt 7 pini stie cineva pe fiecare ce trebui conectat ??? sper sa ma puteti ajuta va multumesc Edited March 15, 2011 by EHM Link to comment
VAXXi Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Si de ce nu postezi in topicul de Geamuri electrice Matiz ? Link to comment
Recommended Posts