emma Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 buna > o intrebare am pentru voi. cu scuzele de rigoare daca am gresit cu ceva . am o leganza din 99 fabricatie si am schimbat arcurile pe fata .acum sta masina cu fata mai ridicata si as vrea sa pun pe spate arcuri de fata calcate. sper ca m-am exprimat corect . va multumesc. Link to comment
Dumitru Cristian Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Se intampla asta din cauza ca arcurile pe spate sunt foarte obosite, sau poate chiar rupte.. schimba-le cu unele noi si pe spate si problema se va rezolva. 1 Link to comment
emma Posted March 17, 2011 Author Share Posted March 17, 2011 de acord intrebarea mea era de fapt daca merg arcuri de fata calcate pe spate . mersi si scuze de deranj. Link to comment
Salex Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 (edited) Astfel de topic nu poate fi considerat tuning... Pentru astfel de glume te rog sa postezi la "Caterinca". Se inchide aici ! PS: oricum nu merg. Edited March 17, 2011 by Salex Link to comment
emma Posted March 17, 2011 Author Share Posted March 17, 2011 arcurile NU sunt rupte zice domnul mecanic de la reprezentanta daewoo . dar sunt vechi . Link to comment
Recommended Posts