Jump to content

Amenzi De Circulatie - Au Venit Incluse In Impozit

vladawd

Recommended Posts

Salutare.

Ultimele 3 amenzi de circulatie au fost : 2 in toamna lui 2008, in 2 zile consecutive si una in toamna lui 2010 - toate platite la jumatate atunci cand a fost cazul.

Acum 2 saptamani vine hartiuta de plata pentru impozit : 240 lei amenzi circulatie. Casc ochii maaari caci nu intelegeam de ce - le platisem. Mai mult decat atat, cand am vazut ca in 2009 si 2010 nu am primit nimic cum ca platile nu s-ar fi inregistrat, am facut curat in chitante adica la gunoi cu ele.

Un prieten care este in aceeasi situatie a fost la biroul de plata si i s-a spus ca daca nu are chitantele este bun de plata. Cam de cacao. Ar trebui sa platesc un lucru de 2 ori pentru ca unii sunt incompetenti.

A mai patit-o cineva ? Ce-i de facut ? Afara de platit :)

• 1 month later...

Eu am platit amenda la posta si am pierdut chitanta si acum mi-a venit la impozit , oare merge sa scot un dublicat de undeva la chitanta ?

Daca amenzile au fost platite si nu mai gasesti chitantele, mergi la CEC si faci o cerere sa iti dea un duplicat al chitantei.

Eu am platit amenda la posta si am pierdut chitanta si acum mi-a venit la impozit , oare merge sa scot un dublicat de undeva la chitanta ?

Daca amenzile au fost platite si nu mai gasesti chitantele, mergi la CEC si faci o cerere sa iti dea un duplicat al chitantei.

De la raspuns cred ca i se trage ideea cu cec