vladawd Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 Salutare. Ultimele 3 amenzi de circulatie au fost : 2 in toamna lui 2008, in 2 zile consecutive si una in toamna lui 2010 - toate platite la jumatate atunci cand a fost cazul. Acum 2 saptamani vine hartiuta de plata pentru impozit : 240 lei amenzi circulatie. Casc ochii maaari caci nu intelegeam de ce - le platisem. Mai mult decat atat, cand am vazut ca in 2009 si 2010 nu am primit nimic cum ca platile nu s-ar fi inregistrat, am facut curat in chitante adica la gunoi cu ele. Un prieten care este in aceeasi situatie a fost la biroul de plata si i s-a spus ca daca nu are chitantele este bun de plata. Cam de cacao. Ar trebui sa platesc un lucru de 2 ori pentru ca unii sunt incompetenti. A mai patit-o cineva ? Ce-i de facut ? Afara de platit Link to comment
Raresh20 Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 Dupa ce le-ai platit, ai dus chitanta si copia procesului la politie? Link to comment
vladawd Posted March 25, 2011 Author Share Posted March 25, 2011 Dupa ce le-ai platit, ai dus chitanta si copia procesului la politie? La vremea respectiva da. Ultima amenda din 2010 am platit-o politistului si pentru aia mai am si chitanta. Link to comment
GeorgeParaschiv Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Daca amenzile au fost platite si nu mai gasesti chitantele, mergi la CEC si faci o cerere sa iti dea un duplicat al chitantei. Link to comment
vladawd Posted March 26, 2011 Author Share Posted March 26, 2011 Hm...la asta nu m-am gandit. Mersi. Sper sa ma gaseasca doar dupa CNP...nici amenzile nu le mai am. Link to comment
Razvan3486 Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Eu am platit amenda la posta si am pierdut chitanta si acum mi-a venit la impozit , oare merge sa scot un dublicat de undeva la chitanta ? Link to comment
GeorgeParaschiv Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Eu am platit amenda la posta si am pierdut chitanta si acum mi-a venit la impozit , oare merge sa scot un dublicat de undeva la chitanta ? Daca amenzile au fost platite si nu mai gasesti chitantele, mergi la CEC si faci o cerere sa iti dea un duplicat al chitantei. Link to comment
Razvan3486 Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Multumesc pentru raspuns, luni dau pe la cec Link to comment
zeneseu Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Eu am platit amenda la posta si am pierdut chitanta ... Multumesc pentru raspuns, luni dau pe la cec Daca ai platit amenda la posta, ce sa cauti la CEC? 2 Link to comment
Raresh20 Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 Eu am platit amenda la posta si am pierdut chitanta si acum mi-a venit la impozit , oare merge sa scot un dublicat de undeva la chitanta ? Daca amenzile au fost platite si nu mai gasesti chitantele, mergi la CEC si faci o cerere sa iti dea un duplicat al chitantei. De la raspuns cred ca i se trage ideea cu cec Link to comment
GeorgeParaschiv Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 Scuze, nu observasem ca ai platit amenda la posta. Link to comment
Razvan3486 Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Si daca am platit la posta , nu exista nici o solutie ? Link to comment
zeneseu Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Daca ai platit amenda la posta, solutia este sa incerci sa obtii o adeverinta/duplicat de la posta si nu de le CEC...nu?!? / Link to comment
Recommended Posts