iulia Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Eu nu stiu ce aveti de impartit, stiu insa ca n-a fost intalnirea masinilor, ci intalnirea oamenilor, fosti sau actuali posesori deDaewoo/Chevrolet. Si faptul ca ne place sa iesim si acum impreuna, desi marcile din dotare s-au mai schimbat, cred ca spune tot. Link to comment
laurentziu83 Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 (edited) Eu mai vreau o ciorba de peste ca cea de duminica.... Edited May 30, 2011 by laurentziu83 Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 OK, deci marketingul e prost. Intalnirile nu sunt. Trecand mai departe, pot doar sa spun ca cei care au fost la Costinesti au avut ce admira pe plaja. Vor si altii sa vada? Sa se inscrie in club! Link to comment
ileana Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Vezi ce vinzi!..sa nu te calce autobuzu'! Link to comment
hitman Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 (edited) cei care au fost la Costinesti au avut ce admira pe plaja. Au fost nudiste suedeze pe plaja? )"> Edited May 30, 2011 by hitman Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Si toplesiste din club. Dar s-au dus departe, sa nu apara pe forum. (Poze de la mine, pe PM). Link to comment
laurentziu83 Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Unde bre? Ca de la noi nu se vedea decat alde Moise ala negru de ziceai ca-i obisnuit cu tzarana. Link to comment
VAXXi Posted May 30, 2011 Author Share Posted May 30, 2011 Mesajele offtopic au fost mutate pe zona libera, ma duc sa ma bat cinci minute pe umar pentru c-am avut inspiratia de-a deschide acel topic dupa care vin sa postez si eu, ca ciorba fara musca nu s-a pomenit (sau cuvânt_urât fara musca, cum preferati) Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Dar tu crezi ca pe mine m-a ars soarele numai din cauza ca imi plac plimbarile lungi pe plaja si pacea intre popoare? Link to comment
VAXXi Posted May 30, 2011 Author Share Posted May 30, 2011 Eu ti-am zis ca daca vrei sa prinzi scoici, tre' sa mai si topai... Link to comment
KumKum Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Asta e ca-n poanta aia: -Ai poze sexi cu nevasta-ta? -Nu -Si...nu vrei sa cumperi? Link to comment
elprypas Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 (edited) hitman ... daca vrei nudiste suedeze iti trimit eu ... blonde natural cu ochi albastri ca marea Promit ca la urmatoare intalnire ... pe care nu o mai ratez vin cu un specimen ca monstra Edited May 30, 2011 by elprypas Link to comment
laurentziu83 Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Un minus de la mine pt ca ai tinut asta doar pentru sufletelul tau. Link to comment
KumKum Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Unde bre? Ca de la noi nu se vedea decat alde Moise ala negru de ziceai ca-i obisnuit cu tzarana. E Neptun ... Link to comment
VAXXi Posted May 30, 2011 Author Share Posted May 30, 2011 Ba cre' ca ZZ Top pregatindu-se de un viitor concert in Romania. Link to comment
laurentziu83 Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 (edited) E Neptun ... Nu, n-avea trident. Edited May 30, 2011 by laurentziu83 Link to comment
iulia Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 Deci sa punem niste poze. Desi unele mai slabe, totusi relevante. Link to comment
victimitza Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 In ultima poza, Laurentziu impartasea in mod sigur amintiri despre consumul Matizului lui. Iata reactii: " Alo? S-a confirmat! 3.1 in afara! Da, Iulia reface calculul chiar acum! Cine? Ah, fumeaza de nervi...A incercat Zmeu sa-l lamureasca, da' degeaba...Vindem tot si luam 3 Matiz! A mea e polishata proaspat, mai vreau 2ooo EU diferentza" )"> 1 Link to comment
Abram Burel Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 M-am luptat printre picaturi (de BR RC) cu ceva integrare de poze si... aveti aici (http://www.avcmediasystems.ro/dwcc/costinesti2011albums/) o pagina "globala" a evenimentului (nu am deocamdata intentia sa grabuiesc pozele postate pe forum). Intre timp a mai cotizat Danut76. Desi VAXXi a cerut primul parola, s-a ratacit probabil prin meandrele concretului. Pozele originale (HiRes) vor fi disponilibe curand (sa zicem ca urmatorul we ar fi rezonabil) pentru descarcare. Link to comment
VAXXi Posted May 31, 2011 Author Share Posted May 31, 2011 N-am pierdut-o, da' inca nu le-am triat ... oricum n-am prea multe. Gata, le-am incarcat Link to comment
victimitza Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 Eu mai vreau o ciorba de peste ca cea de duminica.... Pe aceasta cale ar trebui sa-i multumim lui ToPser si pentru hologramele cu scrumbii si carnati preparati in stil dobrogean, care au indestulat biblic suflarea hamesita Desi aceste produse , se pare, n-au existat in realitate, inca pastram cu totii gustul lor , in papile ) 1 Link to comment
ToPser Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Mai in gluma mai in serios scrumbiile si carnatii au existat,dar nu am apucat sa ma bucur de ce a ce am adus asta pentru ca cineva le-a luat din frigider si le-a trantit pe gratar fara sa intrebe pe nimeni !Dupa cate stiu scrumbiile si carnatii dobrogeni nu au existat pe lista Ilenei dar pana la a spune ca au fost holograme asta e cam mult ,incep sa ma supar ! Link to comment
ileana Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Au existat bre..in carne si oase si matze. Autobuzu' meu e de vina ca au ajuns pe gratar, a fript tot ce i-a cazut in mana Link to comment
VAXXi Posted June 1, 2011 Author Share Posted June 1, 2011 a fript tot ce i-a cazut in mana Stiam eu de ce ma feream sa ma bata pe spate! Link to comment
Recommended Posts