VIPER Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Atunci e bine, ne putem vedea si la CERF, sambata si duminica. Pavilionul 13, Stand 3000. Link to comment
iuzar Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Esti la CERF in uichend, nene Viper?...ca as veni si eu la matale sa te mai vad ...ca altfel nu prea reusesc... ...Aveti ceva oferte speciale? vreun hard S-ATA ceva? >- Link to comment
VIPER Posted April 20, 2005 Author Share Posted April 20, 2005 Oferte sunt, dar numai pentru reselleri, cum bine stii. Dar veniti sa vedeti TFT-urile noastre adevarate, boxele Miyako (rup kapu' pe bune!!!) si multe alte dracii, printre care o scula care sigur ia premiu (ca afara a luat muuulte): FlyBook ( http://www.flybook.biz ). Link to comment
iuzar Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Mamaaaaa, da mijto e scula aia. M-ai nenorocit, nene Viper, acum vreau si eu... la cat se invirte ca pret o chestie din-aia? Edit: ("> am vazut si preturi: The retail price of the FLYBOOK will be US$2142 + VAT. Link to comment
VIPER Posted April 20, 2005 Author Share Posted April 20, 2005 La distributie la noi e 1495EUR + TVA. Dar rupe capul!! Specific aici ca firma vinde DOAR la reselleri, deci orice cerere venita din partea unei persoane fizice va fi re-directata spre unul dintre partenerii nostri. Dar pentru a avea cereri, trebuie sa vedeti ce importam: carcase/tastaturi/mouse/boxe/webcam DeLux (nu fac reclama, mergeti sa le vedeti si vorbim dupa...), placi video HIS (numai cu ATi, HIS fiind unul dintre partenerii oficiali si de baza al lui ATi!!!), boxe Miyako (cred ca multora li se va suci gatul dupa ele si urechile sigur vor fi incantate!), monitoare CRT + TFT Horizon (chiar daca numele nu va zice nimic, mergeti sa le vedeti si vorbim si despre astea dupa...), solutii de racire complete de la Speeze, dar si cam tot ce se cheama Samsung (monitoare/camere/imprimante). Sper ca mesajul meu sa nu fie considerat publicitate (teoretic nu ducem lispa de asa ceva, ideea era sa vada lumea chestii noi si bune), avand in vedere ca nu am zis numele... Link to comment
smart_ass Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Cum vi se pare cerfu' de anul asta? Eu nu prea am vazut diferenta fata de anul trecut. Link to comment
SorinG Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 seamana cu anu trecut, dar parca sunt alte fete pe motociclete... Link to comment
smart_ass Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Da asta e intradevar schimbare! MI-am clatit un pic ochii, de ce sa mint! Link to comment
Recommended Posts