Caruntu Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Am un matiz din 2005 sh vreau sa il fac ca sa nu imi mai inregistrze kilometri cum as putea face kestia asta ? rog ajutor 1 Link to comment
Tommy Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Dar de ce vrei sa faci operatia asta? 2 Link to comment
tolin Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 ... vreau sa il fac ca sa nu imi mai inregistrze kilometri cum as putea face kestia asta ? Scoti rotile din fata. 6 Link to comment
argon Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Mergi cu spatele, nu numai ca nu mai inregistreaza , ci se da si inapoi, si castigi la revanzare, probabil asta vrei. 3 Link to comment
BZN Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Complicat. Cu o simpla scobitoare aranjezi kilometrajul la cat vrea inima ta. )"> 2 Link to comment
ottocta Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Varianta simpla, scoti cablu, dar o sa ai probleme in repozitionarea lui odata ce ai miscat masina. Intr-un cuvant nu te sfatuiesc. Ma gandesc ca e masina de firma si nu vrei sa inregisteze kilometrii parcursi in particular. 3 Link to comment
Caruntu Posted April 17, 2011 Author Share Posted April 17, 2011 Varianta simpla, scoti cablu, dar o sa ai probleme in repozitionarea lui odata ce ai miscat masina. Intr-un cuvant nu te sfatuiesc. Ma gandesc ca e masina de firma si nu vrei sa inregisteze kilometrii parcursi in particular. Nop, e masina parintilor, sh cum comunismul e in floare sh cum spunei ei criza lafel imi da un anumit numar de kilometri pe sapt, iar mie nu imi ajng nici pt o seara sh asa trb sa ma rog de parinti seara de seara mai dati-mi sh mie masina , asa daca e sa mearga faza cu kilometrajul ma doare fix la pix sunt un adevarat om de casa ! Link to comment
danutza Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 (edited) Vezi ca la kilometri aia in plus ai nevoie si de benzina pe care cred ca tot parintii tai o platesc.Mergi la munca si plateste singur benzina si intretinerea la masina si fac pariu ca nu iti mai impun limita de kilometri. Si scrie romaneste nu mirceste. Edited April 17, 2011 by danutza 1 Link to comment
Mircea Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Cum nu incurajam astfel de activitati, indiferent de motivatie, aici se inchide. 1 Link to comment
Recommended Posts