sorinrec Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Multumesc ,sa vedem daca ma descurc Link to comment
emilia03 Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 MethodRO said: @sorinrec: Intai da jos de pe net emulatorul de PDA. Il gasesti pe site-ul microsoft si este gratuit. Dupa ce te familiarizezi cu el si ai vazut cu ce sa mananca instaleaza IGO-ul. Cand te blochezi undeva intreaba si iti voi raspunde. Pot sa intreb si eu? Am un laptop cu sistem de operare XP home cu sp2; am luat si eu emulatorul si mi se pare ca merge, desi imi spunea ca e mai mult pentru xp prof; am si o editie IGo RO, pe care mi-a dat-o cineva, incerc sa instalez dar imi spune ca setup is not a valid Windows CE application. Poti sa-mi spui daca am facut pasi gresiti, daca mai am nevoie de altceva sau care e solutia ca sa pot folosi aplicatia. Daca e prea complicat asta, ofera-mi te rog alta solutie pentru laptop; am si un card de la Vodafone pentru conexiune internet prin GPRS si as dori sa stiu daca poate fi utilizat pentru a face sa ruleze un sistem de locatie si care ar fi solutia. Multumesc. Link to comment
mr_ Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 (edited) @Radu C Pentru afara oraselor, cauta microsoft mappoint 2002 (musai 2002!) si are aceeasi acoperire ca si autoroute 2000/2001. Apoi instalaeaza add-on-ul AGPS (demo-ul se downloadeaza moaca de undeva) si ai si GPS. Pe testate. Faptul ca e demo nu te incomodeaza cu nimic. AND Route 2005 nu prea are detalii in oras, e cam la acelasi nivel cu autoroute sau mappoint in Romania, si e mai slab in orasele din vest decat autoroute sau mappoint 2001 - 2002. De exemplu straduta pe care locuiesc eu apare in mappoint 2002 si autoroute 2001 insa nu apare in AND Route. Edited June 8, 2006 by mr_ Link to comment
emilia03 Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Ai fi bun sa-mi indici exact care e download-ul pentru mappoint 2002, fiindca imi indica o gramada si nu stiu ce sa aleg. Link to comment
MethodRO Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 @emilia03: Pe emulator merge doar IGo2006. S-ar putea sa iti dea eroare pt ca kitul de igo nu este bun. Link to comment
mr_ Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 (edited) mappoint 2002 nu trebuie downloadat, trebuie cumparat AGPS se poate downloada de aici http://www.techgt.com/AGPS/download.asp Dupa ce-l instalezi, in menu-ul Tools din mappoint iti apare o noua rubrica cu Advanced GPS. De acolo ai toate optiunile pentru GPS. Edited June 9, 2006 by mr_ Link to comment
Recommended Posts