omurau Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 Salut, Pt cei care v-ati schimbat ambreiajul la kalos (si probabil aveo) 1.4 16v- de care ati cumparat si cat a costat? Ce stiti de cele marca "valeo"? Multumesc. Link to comment
kalosaru Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 Salut In legatura cu problema ta la ambreiaj!. Dupa cum ai intuit si tu, ce e pe kalos se potriveste deseori si pe aveo, cred ca aveo este un kalos mai mare .. Eu am montat la Kit ambreiaj Valeo pentru Kalosul meu, si sunt foarte multumit. Din cate am inteles, la Chevrolet Kalos/Aveo au fost montate doua feluri kit: versiune CP (discul placii de presiune este la nivel) si versiune CPR (discul placii de presiune e mai inalt) ... Revin cu niste poze, daca e nevoie. Link to comment
omurau Posted June 10, 2011 Author Share Posted June 10, 2011 Il ai tot pe ala de 94 de cai? De cati km mergi cu el? Link to comment
starsteel Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Pt. maine am pregatit si eu prima reparatie tehnica pe banii mei la exact 4 ani fara o zi de la achizitionare...inlocuire rulment de presiune de la ambreiaj la un service maricel de cartier, manopera 220+rulment LUK 65. Link to comment
starsteel Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 (edited) As schimba si eu kitul de ambreiaj, rulmentul de presiune a inceput sa fasaie din nou, in general am vazut pe piata Valeo, LUK, Sachs, aceasta fiind si ordinea crescatoare a pretului, un sfat de la cineva care a schimbat? Nu am mentionat alte nume gen nipparts, starline, etc https://www.autokarma.ro/piese-auto-chevrolet-aveo-berlina-t250-t255-2005-1-4-69-kw/ambreiaj-auto-set-ambreiaj?name_filter=Set ambreiaj https://www.epiesa.ro/kit-ambreiaj-chevrolet-aveo-limuzina-t250-t255-1-4-benzina-94-cai-valeo-826631/19501/100051/prodid-44960793/ Edited October 17, 2019 by starsteel Link to comment
Recommended Posts