clau-lucian Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 salut .am o nubira 2 din 2001 si d ceva timp a inceput sa nu mai mearga asa bine.are variatii de turatie la relanti,decelereaza cu socuri,iar cand stationez incepe sa se tureze singura.daca stiti ce se intampla si v-ati mai confruntat cu astfel de defectiuni ast raspunsuri. Link to comment
Danutz1987 Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 salut .am o nubira 2 din 2001 si d ceva timp a inceput sa nu mai mearga asa bine.are variatii de turatie la relanti,decelereaza cu socuri,iar cand stationez incepe sa se tureze singura.daca stiti ce se intampla si v-ati mai confruntat cu astfel de defectiuni ast raspunsuri. Sigur o sa gasesti daca dai un Search pe forum raspunsuri la problema ta!Am patit si eu,dar si-a revenit singura Link to comment
boditza Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 (edited) curata prima oara clapeta de acceleratie cu iac-ul.. ar trebui sa scapi de probleme cu operatiunea asta. daca nu mergi la tester p.s. stii ce este ala idle learn? fa asta prima data Edited April 26, 2011 by boditza Link to comment
Salex Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 @ clau-lucian: Exista deja un topic dedicat acestei masini, te rog sa il folosesti ! Pentru o problema asemanatoare, vezi aici. Link to comment
Recommended Posts