closchkutza Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Poate ne ajungeti din urma si la nivelul de trai...si la salariul mediu.. Link to comment
Satori Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Dar sa ramaneti leaderi detasati la cancerul de piele. Link to comment
wallaby Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Pai ce sa-i faci daca bizonu' blond si palid, venit din Anglia unde ploua 350 zile pe an, nu se mai satura de alea 350 zile/an cu soare si ultraviolete garla? Se prajeste ca prostu', ce sa-i faci... Azi ne-a venit noua masina pentru deplasari in teren: un Ford Ranger, motor 4 (doar!) cilindri, 3.0 litri, cutie manuala 5 trepte, 158CP si 380 Nm. Diesel, normal, ca doar eu l-am comandat . Asta da tractor! Sa nu-mi spuneti ca nici la genul asta de masina nu-i mai rentabil un Diesel. Link to comment
alx Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Nu ca ar avea legatura dar e cel mai inexpresiv si uratel pickup din cate exista... Link to comment
wallaby Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 La ce trebe sa fie frumos? Important e sa nu se rupa. Dac-ati vedea pe unde merge si ce facem cu el i-ati plage de mila Nu zice nimic de Duratorq, doar c-ar fi commonrail. Link to comment
alx Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 In cazul asta iti trebuia legenda, Hilux. Care are traditie, e incercata si superincercata. Amestecatura de ford cu mazda mie imi suna a experimente... Link to comment
wallaby Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 (edited) Eh, ce sa-i faci, nu cumparam chiar ce vrem, desi schimbam masina la maximum 2 ani. Am avut Holden (GM) inainte, Mitsubishi Triton, chiar si un Hilux. Rangerul a fost ieftin rau, la oferta, acum cand urma s-o schimbam pe precedenta, tot un Ford 6 linie de 4.0 litri dar pe GPL . Avea ala o autonomie de exact 350 km. Masina a fost asa cum am vazut ca viseaza cativa p'aci, cu instalatie de la producator exclusiv GPL. Sa vdem ce autonomie scoatem cu asta dintr-un plin de 70 de litri de motorina. Dubla? N-avem nevoie de 4X4 pentru ca nu batem muntii cu ea ci doar mai iesim de pe drum la cate-o inspectie pe santiere, mai trecem cate-o bordura, chestii d'astea. Oh, si ne mai distram pe cate-un drum neasfaltat la viteze "ceva mai ridicate" decat ar cere conditiile de drum. Masina nu-i grozava, uitati-va si voi la cat a costat, in jur de 15,000 Euro. Totusi, am ramas placut impresionat de interiorul rezonabil si de CD player-ul cu 6 discuri, compatibil MP3 pe deasupra! Aerul conditionat e standard oricum, altfel mori vara la 42C. Una peste alta o gramada de masina pentru bani Edited April 15, 2008 by wallaby Link to comment
Lucian M Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Fain rangeru', m-am suit si eu intr-unul la Tester, Iasi. Maaare caruta, senzatia la bordul ei e placuta. Interior clasic, aduce PUTIN cu aro (schimbatoarele). In rest- daca mi-as permite- mi-ar placea sa am una sa ma plimb pe coclauri. Link to comment
sergiuhusca Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Sa scumpit iar motorina cu 900 de lei... Link to comment
alx Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Ah, la 15k da, eftina, cu banii de Hilux iei 2 bucati. Dar la noi costa similar una cu alta. Link to comment
mr_ Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Aici de ieri pana azi motorina s-a scumpit cu 6 centi. Or fi intrat americanii si-n Iran... Link to comment
Cristaky Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Revenind totusi la comparatia dintre OTTO si DIESEL, respectiv avantajele si dezavantajele fiecarui motor : "In terms of the environment, diesel has some pros and cons. The pros -- diesel emits very small amounts of carbon monoxide, hydrocarbons and carbon dioxide, emissions that lead to global warming. The cons -- high amounts of nitrogen compounds and particulate matter (soot) are released from burning diesel fuel, which lead to acid rain, smog and poor health conditions." (sursa este aici http://auto.howstuffworks.com/diesel3.htm ). Desi ne batem capul de cateva pagini bune, in realitate suntem sortiti sa alegem dintre doua rele si inclinam de multe ori sa alegem raul care e mai ieftin, iar nu pe cel care e mai putin rau...iar asta o spune chiar un "diesel fan". Link to comment
wallaby Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Pentru iubitorii motoarelor VTEC Link to comment
Lucian M Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 E prea rapid si prea furios. N-am baut azi lapte. Tipul conducea o Honda si-l intrecuse pe ala cu un VW jetta la o liniuta pe aeroport. Link to comment
alx Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 VTEC has just kicked in your balls, mate Link to comment
BogdanG Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Haide bre ca trece anu si nu s-a mai scris nimic aci, pana la urma vad ca lumea trece la dizel iar aia cu dizel se satura si vor benzina ) Link to comment
cris06 Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Poate ca unii s-or fi saturat de zgomot si altii de consum! ) Link to comment
BogdanG Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 O fii crescut nivelul de trai, deja vad ca apar pe forumul suedez colegi de pe forumul german care urla ca nu mai vor TDI Link to comment
Tommy Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Ce motiveaza? E bun ca aduci informatiile astea pe forumul corean Link to comment
laurentziu83 Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Eu m-am saturat de consumul de la benzinar, de lenea de la gepelar, de baraitul de la tedei, de injectoarele de la decei. Deci, ce ma sfatuiti? Link to comment
Cumnatu Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Pai mai ai : electric hidrogen solar aer comprimat esti abia la inceput Link to comment
Recommended Posts