StandDuPp Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Salutare la toate lumea, Din nou o problema cu care ma confrunt la Matizul meu. Se desrie cam asa. Anul trecut prin martie au inceput sa huruie rulmentii si am mers la mecanic si i-am schimbat. Toate bune si frumoase pana in Decembrie cand brusc am inceput sa aud scartaieli la rotile din spate. Din nou la mecanic, care a zis ca sunt ovalizati tamburii si ca ii reconditioneaza. Zis si facut. Dupa alte 3 luni din nou rulmentii ruhuie, ma duc la mecanic si ii schimb cu un set nou cumparat de la Daewoo. Umblu si cu astia 1000 de km si iarasi au inceput sa huruie! Oare care sa fie problema? E posibil sa tina doar 1000 de km sau poate fi ceva problema de la tamburi? Sincer nu prea vreau sa ma gandesc ca trebuie schimbati tamburii ca banuiesc ca au un pret destul de ridicat. Totusi vreau sa va cer si voua parerea. Multumesc si astept cu interes parerile voastre. Link to comment
Viktor Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 http://www.gmclub.ro/forum/index.php?/topic/31092-probleme-cu-rulmentul-de-la-roata/ Link to comment
Recommended Posts