VAXXi Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 Joi, 2 iunie: mare eveniment mare ! in parcarea Polivalentei ne intalnim pentru lansarea cartii Nepovestitele trairi ale templierilor romani, scrisa de nimeni altul decat cronicarul nostru Obi Wan Kenobi ! Nu stiti cine e Obi ? este autorul primei si singurei carti dedicate unui forum, forumul Daewoo & Chevrolet Club: Joi seara, in parcare Ca sa prindeti o idee, iata niste cronici scrise de Obi: Cronica întârziată a unei nunţi aşteptate. Sau invers... Cronica de 3 martie Cronica nuntii nationale a Ilenei Revelion Quattro Va asteptam joi pe 2 iunie la 20:00 in parcarea Polivalentei pentru a participa la lansare: carti la pret special pentru membrii Daewoo & Chevrolet Club (cu autograf, desigur) si 5 carti oferite ca premiu prin tragere la sorti. Pentru cine nu are rabdare, cartea se poate cumpara online de la editura All: Nepovestitele trairi ale templierilor romani Link to comment
Kali Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 Sa dea Domnul sa ajung si eu, ca mi se facu un dor de voi... Nu pot promite, pt ca si eu sunt prinsa intr-o lansare de album Da' sufletelul meu e cu voi 1 Link to comment
elprypas Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 Felicitari si aici marelui obi,daca nu ar fi la mijloc vreo 2500km cu siguranta nu as fi ratat evenimentul. astept cu nerabdare filmulete si poze de la lansare. 1 Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 Mulţam fain, Vaxxiliane, tată, mulţam fain, copilaşi drăgălaşi! O să fie ca pe vremuri şi mai mult decât atât! 1 Link to comment
Pepinno Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 Mmmmmm...iauzi bre...tata Obi ne ameninta...ia sa te vedem bre...promit prezenta... 1 Link to comment
BogdanG Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 Oho, trebuie neaparat sa vin, o sa-l iau si pe Sharpili sa faca niste ceva poze . 1 Link to comment
Ami Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 claaar, venim. putem sa invitam si non-membrii? 1 Link to comment
zapacitu Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 (edited) Felicitari si din partea mea draga Obi. Din pacate, tura asta nu o sa pot participa si eu.Dar sint cu sufletul linga tine si linga toti membrii clubului. Edited May 17, 2011 by zapacitu 1 Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Mulţam fain, tătuţelor şi tătuţilor! Abia aştept să ne reunim! Non-membrii sunt bineveniţi, normal, să vază şi să ia aminte de atmosferă adevărată, spart seminţe profesional şi dat peste cap paharu' cu ceai. 1 Link to comment
elprypas Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 sau prigat ca de amu nu mai e vreme de ceai la termos nu rezolva nimeni de o transmisie live online, si pt stranieri?ca in reclama de la vodafone internet mobil? Link to comment
gotronic Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 "Polivalenta" din Bucuresti? 2 Link to comment
hitman Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 N-am mai fost de un an, poate ajung si eu. Vad ca se anunta una mare. 1 Link to comment
VAXXi Posted May 24, 2011 Author Share Posted May 24, 2011 Daca al nostru cronicar a ajuns pe Hotnews si s-a intalnit cu politicieni, e clar ca nu tre' sa ratati lansarea Templierilor Link to comment
victimitza Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Tatutzule, te-am capturat in poza! Caci la geamul Librariei de pe Stirbey-Voda, colt cu coaforul si amanetul, am vazut o Gioconda masculina care nu-si mai incapea in pene de mandrie, cu o mana pe o carte si alta pe sabie... Am gandit : "ori au primit aia marfa de calitate, pistoale cu apa si papusi Barbie si l-au pus pe bodyguardul de la amanet sa pazeasca transportul valoros, ori e noua moda in haircut sa-ti faci freza cu sabia in loc de ciob si primesti o carte, ca macar sa ramai cu ceva in cap, daca pe cap nu mai ai mare lucru". M-am apropiat si m-am lamurit! Dintr-un afis "incapator" zambeati Domnia-Voastra , tentand galesh trecatorii (tunsi sau/si amanetati) cu noua productie hazoasa. Hai sa ne fie cu bucurie pentru cronicar si veselie pentru noi, la ceas de lectura! Si asteptam cu drag lansarea din Parcare, da' cu conditia sa nu incurci mainile, ca io vreau doar cartea! S"> Si mai am o rugaminte, vreau un afis d'ala, pe post de usa metalica, sa se simta infractorii intimidati, fie de sabie, fie de carte! Mi-au zis cucoanele de la Librarie ca nici nu mai pun lacatul noaptea, de cand au lipit pe usa afisul cu Cavalerul... ) 1 Link to comment
elprypas Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 daca are atat succes posterul pe post de sperietoare de hoti vreau si eu unul ca sa il lipesc pe prelata poate asa nu mai imi taie prelata Link to comment
VAXXi Posted May 30, 2011 Author Share Posted May 30, 2011 Cronicaru' la TVR Cultural http://www.youtube.com/watch?v=KXcbvGo2Ldk&feature=player_embedded Link to comment
Mircea Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 ... iar privirea din thumbnail face toti banii!!!! ) 1 Link to comment
victimitza Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 asta oficiala e mai de spaima, parca! 2 Link to comment
Mircea Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 Vorbim joi... Stii de cand te pandesc? De la cola aia pusa pe capota de mi-a lasat urma )"> Link to comment
VAXXi Posted June 1, 2011 Author Share Posted June 1, 2011 Nu uitati de lansarea de maine, joi 2 iunie la ora 20:00 in parcare! Pentru cei care se plangeau ca doar in Bucuresti se organizeaza evenimente: lista lansarilor in tara ! PLOIEŞTI: 7 Iunie, Ora 11:00, Diverta Omnia, Bd. Republicii Nr. 15 BRAŞOV: 7 Iunie, Ora 14:00, Librăria Şt. O. Iosif, Str. Mureşenilor nr. 14 SIBIU: 08 Iunie, Ora 11:00, Alexandria Librării, Promenada Mall, Comuna Şelimbăr DN1, Şos. Sibiului Km 306 ALBA-IULIA: 8 Iunie, Ora 15:00, Diverta Vladimirescu, Alba Mall, Bd. Tudor Vladimirescu Nr. 50A, Parter TÂRGU-MUREŞ: 9 Iunie, Ora 11:00, Alexandria Librării, Promenada Mall, Str. Gheorghe Doja Nr. 243 CLUJ-NAPOCA: 9 Iunie, Ora 17:00, Diverta Polus, Polus Center, Str. Avram Iancu Nr. 492-500, Parter CRAIOVA: 15 Iunie, Ora 11:00, Librăria Şcolii, Str. Popa Şapcă, Bl. 14, Parter SLATINA: 15 Iunie, Ora 14:00, Librăria Mihai Eminescu, Str. Al. I. Cuza Nr. 11, Bl. CAM 3 Parter PITEŞTI: 15 Iunie, Ora 17:00, Librăria Mihai Eminescu, Str. Victoriei Nr. 89 CONSTANŢA: 24 Iunie, Ora 17:00, Prăvălia cu Cărţi, Str. Stefan cel Mare Nr. 31 BUZĂU: 6 Iulie, Ora 18:00, Librăria I.L. Caragiale, Str. Unirii Bloc O1, Parter Nu ratati ocazia de-a lua cartea cu autograf a celui mai tare umorist roman din ultima vreme (si asta n-o zic eu, ci Uniunea Scriitorilor) ! Link to comment
iulia Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 Bun asa, ii trimit si pe ai mei la lansare. Link to comment
Recommended Posts