andy2008 Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 Salutare Am si eu o problema cu butonul care actioneaza geamul , cel din dreapta. Merge in sus insa nu merge in jos la coborarea geamului. Am incercat sa desfac acea placuta de plastic pe care e pozitionat butonul de actionare insa reusesc sa o scot din cleme doar in partea stanga a ei ( nu se desprinde pe partea unde se imbina cu fata usii) . Imi e teama ca daca trag prea tare o sa se rupa. Are cineva o idee despre cum se desface? Modelul este un aveo sedan 1.2. Mersi si scuze daca am postat gresit. Andrei Link to comment
Raresh20 Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 Demontezi usa, are pe spate 2 suruburi care nu le poti desface fara sa iei panoul jos. Link to comment
andy2008 Posted June 6, 2011 Author Share Posted June 6, 2011 Am tras de panou si aproape ca am reusit sa-l dau jos. E prins in cleme pe laterale, ramane totusi prins in manerul de deschidere a usii care nu stiu cum se desprinde. Ma puteti ajuta cu un sfat? Mersi Andrei Link to comment
Raresh20 Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Incepi cu manerul de care tragi de usa cand o inchizi, iei plasticul jos, sub el sunt 2 suruburi.Dupaia treci la cochilia de la manerul de deschis usa.Are 4 cleme, 2 pe cochlie, 2 care raman pe plasticul de care tragi. Cam asa ceva arata. Cu o surubelnita lata si mica le desfaci, dar cu multa grija ca se rup usor. Pe langa cele 4 cleme, mai are un bumbic pe lateral care intra aici . Cam asta e.Dupaia tragi panoul si iasa din clipsuri. Cel mai rau e la cochilie, dar uitate pe poze unde sunt clemele si le poti scoate. Link to comment
andy2008 Posted June 18, 2011 Author Share Posted June 18, 2011 Nu reusesc sa desfac acel sistem de deschidere a usii . IMi e teama sa nu se rupa cochilia respectiva. Am reusit totusi sa strecor o surubelnita mica si sa desfac suruburile ce tin placuta de plastic pe care e pozitionat butonul de deschidere al geamului. Ideea e ca nu stiu de unde sa fac rost de alt buton. Are cineva vreo idee? Sigur e de vina butonul pt ca el ridica geamul insa nu-l coboara. Pe partea soferului functioneaza in ambele sensuri. As mai avea o problema. Se pare ca dimineata , se aude un mic huruit pe partea dreapta pana ce schimb a doua, mai mult in viraj. E un sunet ca si cum ar atinge cauciucul de oala. Mai incolo cand se mai incalzeste nu se mai aude. Vreo sugestie? Mersi Andrei Link to comment
stefanion Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Uite un video aici, poate te ajuta Link to comment
Recommended Posts