smoke Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 Salut, Trebuie sa fac o revizie mai serioasa la al meu Tico. As vrea sa stiu la partea motor cam ce ati recomanda sa fie schimbat. Evident ulei, bujii, filtru ulei, filtru aer...dar din ce imi aduc aminte mai sunt ceva supape...filtre (a trecut cam mult de cand nu am mai avut tangenta cu el ). Tot in tonul asta - ce bujii recomandati ? si ce ulei ? O alta mica problema o are la cutie - mai caraie cateodata - exista ceva care se stie ca cedeaza in timp...ca ceva bucsi la timonerie ..si sa le verific pe alea ? pe unde gasesc piese bune la un pret decent ? Merci mult Link to comment
VAXXi Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 "Am multe probleme si mi-e lene sa caut, asa ca pun toate intrebarile intr-un topic sa mi se raspunda mura-n gura". Pai e frumos, mai ales ca esti inregistrat din 2005 pe forum ? Consumabile Tico e un inceput, apoi Tico - intretinere periodica si revizii e o continuare, Preturi piese Tico un punct culminant, iar functia de te va conduce ulterior si spre un glorios final. Link to comment
Recommended Posts