Obi_wan_Kenobi Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Doresc pe aceasta cale sa doresc LA MULTI ANI! tuturor celor care au aceste motive de flori, Viorei, Viorici, Florini si Florine etc. precum si omoritorilor de balauri, Gheorghe, George, Georgiana etc. Sa fiti sanatosi! Eu nu am aceste nume in cadru familial, dar am doua flori mari, pe fiica-mea si pe nevasta-mea si doua mici, cei doi matiji Link to comment
Guest Mecmar Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 LA MULTI ANI! tuturor celor care au aceste motive de flori, Viorei, Viorici, Florini si Florine etc. precum si omoritorilor de balauri, Gheorghe, George, Georgiana etc. Sa fiti sanatosi! <{POST_SNAPBACK}> Multam fain pentru urari si impreuna cu fiu-meu iti dorim sa fi impreuna cu familia, sanatos si la mai multi km cu masinutele voastre fara trepidatii la motor. LA MULTI ANI si din partea noastra, tuturor celor care astazi si maine sunt ocrotiti de cele doua mari sarbatori. Afara este cam frigulet, caldura nu prea se mai da asa ca incalziti atmosfera cu un Link to comment
Recommended Posts