Jump to content

Întâlnirea De Pescuit No.1

Recommended Posts

Nu prea se baga lumea, e mai simplu sa-l prinzi direct din pescarie, alegi si marimea... :mrgreen:

Dupa ani de zile(15-17 ani cred) am fost zilele trecute la pescuit la Gropeni undeva pe langa Braila, la Dunare, am stat peste noapte impreuna cu un prieten un impatimit al pescuitului. Cu toate ca nu am prins cine stie ce(asta si din cauza "electricienilor" care lucreaza la greu pe Dunare) a fost o iesire de nota zece, liniste, fara manele, salbaticie, lipsa toatala a ţanţarilor(ne-am mirat si noi cu toate ca eram pregatiti cu diverse), am stat la foc pana in jurul orei 3,30 dimineata si am depanat amintiri, una peste alta fu' fain di tăt.

M-as baga si eu la o partida de pescuit. Dar clar nu la Marea Neagra, sunt satul de ea pana in gat :P Daca se organizeaza o partida la apa dulce unde prinzi si tu un crap sau macar carasel ma bag :D

Mda... detalii...

Ar fi vorba de un pescuit PE mare. Inca nu am habar cati ar incape intr-o barca d-aia pescareasca.

Initial, planul era pentru ultimul weekend din iunie. Posibil sa ramana asa.

Ideea a venit in timpul nationalei Costinesti, cand un pescar adevarat, nea Petrica, ne-a imbuibat pe cativa cu niste bors si pesti pe plita si zicea ca, daca ne vrea pielea, am putea iesi candva pe mare cu barca.

Nu are catamaran, deci destul de... elitista treaba :)

ab-ule suna bine, dar ce zici sa o lasam dupa jumate lui iulie sa ajung si eu in tara :D adica undeva prin 23 iulie? we acela, si apoi cu putin noroc poate reusim sa ajungem la cherhanaua de la vadu, si as stam cu corturile(ori prin masini aia care au breakuri in dotare :D ) vreo 2 zile pe plaja... ce ziceti?

PS la partea cu pescuitu nu va pot incurca ca n-am scule, dar cu prezenta si speriatul pestilor cu mare placere :D

Edited by elprypas

Eshti defazat in spatiu si timp.

In iulie care zici tu, nu am carnet :) (asta nu inseamna ca nu pot sa vin, dar e un problem, ca fac dublu dus-intors ;)

In ceea ce priveste Vadu, ei bine, mi s-a mai propus, dar nu ma pasioneaza inca, pen'ca nu a avut materializare.

Cat privese cat de preditibila e disponibilitatea ta pentru "evenimente interne", cu tot regretul, ma abtin.

Ca veni vorba, de maine (vineri) pana Duminica sunt in Eforie Nord. Bag mana in foc ca ajung pe la nea Petrica :D

sa inteleg ca in luna lui iulie esti pieton?nui problema se rezolva sa te culeaga careva ca pasager :)

"Cat privese cat de preditibila e disponibilitatea ta pentru "evenimente interne", cu tot regretul, ma abtin." fi mai explicit :) la ora asta sinapsele mele cam dau erori in deslusirea intelesului acestei fraze :) ) eu reusesc sa ma repatriez in 8-10 iulie, pentru o luna de zile, in concediu, deci am sa fiu in tara.

Promit sa va aduc un elan la pachet :D

• 2 weeks later...

S-a pus: pe 8 plec spre mare cu un mijloc de transport inca nedefinit. Prima escala, foarte probabil la Oranj. De aici-incolo nu mai bag mana in foc ;) Se poate inchide si cine cunoaste ma poate gasi pe net :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...