uskt2005 Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Ajung si eu dar nu stiu la ce ora pt ca abia pe la 4, 30 plec din focsani si tre sa fac o oprire si la Buzau, sper sa mai gasesc pe cineva pe acolo Link to comment
Dj_Dark Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 (edited) Daca vii sigur facem un efort si te asteptam in parcare Asta daca se opreste ploaia pana la ora aia. Edited June 9, 2011 by Dj_Dark Link to comment
Ami Posted June 9, 2011 Author Share Posted June 9, 2011 @uskat - da un semn cand te apropii si iti zic unde suntem. promit sa am telefonul pe langa mine. drum bun! Link to comment
VAXXi Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Prezenti si noi! AL!CE nu pleca, sa testam interfa-tza :-) Link to comment
Ami Posted June 10, 2011 Author Share Posted June 10, 2011 Si fu o joie ca pe vremuri, cu stat pe pietre si infulecat saorme... La cat mai multe, acu ca veni vara... Link to comment
Dj_Dark Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 (edited) saorme? unde? cand? Eu de ce n-am prins? Le-ati mancat pe furis dupa ce am plecat eu deci... Edited June 10, 2011 by Dj_Dark Link to comment
VAXXi Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Pai ne tot invarteam sa mergem la Moments, si pan' la urma am decis sa reinitiem traditia cu saorma ... incheierea la 15 trecute fix de miezu' noptii, foarte faina intalnirea Link to comment
Costi VLN Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Intradevar marfa intalnire. Am fost multi. Link to comment
victimitza Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Deci a se nota: Data viitoare cand ia D-na Dayan avionul pana la Ierusalim ca sa ne aduca shawarma, ii pastrati una si lui Dj Dark. NFS aduce ayran "varsat", iar distinsul coleg cu dantura alba si manele la maxim, care a facut o defilare memorabila cu scopul de a atrage atentia ( nu te vom uita!) asigura fondul muzical. Mai am o doleantza cu bataie lunga adresata lui Satori, care a fost si el prezent, desi , ca sa nu strice surpriza extrem de placuta, nu s-a anuntzat : la iarna, cand merg la ski, sa-mi faci si mie o partie "civilizata"cu scutu' lu' masina matale, conashule-sar'mana, ca am inteles ca intra in optiuni Link to comment
Recommended Posts