raduescape Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Buna baieti. Cielo 2006 exe, 85400 km, e cam instabil. Rezolv dor schimband amortizoarele si arcurile? Ma gandeam la KYB Excel-G. Mai multi mi le-au laudat. De Monroe si Sachs nu prea vreau sa aud, ca am auzit numai pareri proaste. Mecanicul meu mi-a recomandat tot DAEWOO cu 7 simeringuri, dar , tot la fel am avut si din fabrica , si vreau ceva mai stabil in curbe, sa nu-mi troncane toata masina la gropile din Iasi, si sa ma tina 60 000. Ce parere aveti? Mc Also si ce baterie imi recomandati? ca si asta s-a dus Sau poate din fabrica nu erau tot DAEWOO, unii zic ca sunt amortizoare romanesti Link to comment
abarth_mcm Posted June 25, 2011 Share Posted June 25, 2011 Buna baieti. Cielo 2006 exe, 85400 km, e cam instabil. Rezolv dor schimband amortizoarele si arcurile? Ma gandeam la KYB Excel-G. Mai multi mi le-au laudat. De Monroe si Sachs nu prea vreau sa aud, ca am auzit numai pareri proaste. Mecanicul meu mi-a recomandat tot DAEWOO cu 7 simeringuri, dar , tot la fel am avut si din fabrica , si vreau ceva mai stabil in curbe, sa nu-mi troncane toata masina la gropile din Iasi, si sa ma tina 60 000. Ce parere aveti? Mc Also si ce baterie imi recomandati? ca si asta s-a dus Sau poate din fabrica nu erau tot DAEWOO, unii zic ca sunt amortizoare romanesti Instabil la ce te referi? In Curbe? La viteze mari la drum intins? Inainte de toate: cauciucurile in ce stare sunt? Nu de alta, dar conteaza fffffff mult la o masina cand e vb de stabilitate. Asa ca inainte sa dai bani si schimbi la masina diverse arcuri..amortizoare...aruncati un ochi si asupra cauciucurilor sa vezi daca sunt uzate sau daca sunt imbatranite(atentie: chiar daca au carne pe ele..asta nu inseamna ca sunt si bune...trebuie sa nu fie imbatranite) Legat de baterie: dupa buget cum se zice. Chiar si Rombat sunt OK. Nu am avut prob cu ele. In rest am mai avut Bosch Silver pe masini si e am fost multumit. Link to comment
mariantitan Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 vVa salut!Imi permit sa v-a dau o indrumare.Exista bateriiDelkor coreena care sunt longevive si ieftine.cred ca si la comanda online gasiti daca cititi in forum sau cautati la domnul renumit Barbu cu preturi mici.A mea o am de 5 ani si e inca in regula.Vedeti sa nu fie altceva defect la incarcare inainte sa o schimbati! Va salut! Inca ceva,legat de stabilitate.Eu am avut amortizoare pe fata pe gaz din fabrica,care dau stabilitate dar si rigiditate mai ales daca mai aveti cauciucuri Debica cele din fabrica.Mai exista arcuri duty free (parca asa se scrie)care sunt mai tari ! Link to comment
smailmiami Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 duty free Arcurile sunt heavy-duty, duty-free-urile le gasesti in vami . Link to comment
mariantitan Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 Scuze! asa este!o fi virus de la eba! Link to comment
Recommended Posts