danutza Posted June 25, 2011 Share Posted June 25, 2011 (edited) A fost cineva in zona? Am vrea sa ne facem concediul acolo si nu vrem sa luam plasa.Ma intereseaza in special daca in strand sunt zone cu arbori pentru a putea sta la umbra deoarece mergem cu tot cu copii si nu ii pot tine toata ziua la soare, iar umbrelele acelea sunt ineficiente. Sunt utile si informatiile privind cazarea si masa, precum si alte obiective de vizitat in zona. LE: Ma intereseaza daca strandul are si bazin cu apa mica pentru copii. Edited June 25, 2011 by danutza Link to comment
Myg Posted June 26, 2011 Share Posted June 26, 2011 Este o statiune mica situata la aprox. 100km de mun. Arad, in patea de N-V a judetului, linistita si cu ploi de vara dese; ideala pentru a fugi de aglomeratia si canicula orasului. Este strand, dar nu-mi amintesc daca sunt copaci, eu nu l-am frecventat, venind in statiune in urma unui accident. Oricum padurea este la cativa metri de strand, de fapt toata statiunea este inconjurata de padure. Depinde ce cauti,pentru ca nu ai foarte multe oportunitati, iar primul oras mare,apropiat, este Aradul. Am fost cazat la un hotel nou cu conditii bune si am mancat la restaurantul hotelului; am fost multumiti. Atentie ce ruta alegi pentru ca Oradea-Arad esteun drum greu {prost}.Pentru alte detalii foloseste PM. Link to comment
danutza Posted June 26, 2011 Author Share Posted June 26, 2011 (edited) Ruta este clar stabilita: Cluj-Turda-Campeni-Arieseni-Stei-Moneasa.Pana in Arieseni cunosc foarte bine drumul ca ma duc acolo o data la 2 saptamani in interes de serviciu, iar se acolo la Moneasa mai sunt cam 40-50 Km. Edited June 26, 2011 by danutza Link to comment
danutza Posted July 17, 2011 Author Share Posted July 17, 2011 (edited) Am venit de la Moneasa.O statiune linistita, inconjurata de paduri, cu un strand deosebit de curat dar apa putin cam rece.Daca nu ai chef de scalda de poti da cu barca sau hidrobicicleta pe un lac din apropiere sau poti sa te plimbi prin natura. Accesul se face doar din localitatea Sebis jud. Arad, chiar daca mai este un drum din apropierea localitatii Stei din Bihor acesta este impracticabil.O statiune deloc aglomerata intr-o zona deosebita din care m-am intors odihnit si convins ca o sa o mai vizitez.Cazarea se poate face la cele cateva hoteluri si pensiuni sau in camping la casute sau cu cortul.Vor urma si ceva poze. Edited July 17, 2011 by danutza Link to comment
DragotaEmil Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 da, eu am fost acolo...cam acuma 2 ani, daca nu ma insel...cu toate cai jud. arad, a fost bine...nu mia spart masina ,am scapat...he he, glumesc desigur. dar asa locatie e superba, este un lac, vad ca e o poza mai sus...aclo te poti da cu hidrobicicleta sau barca. si in unele zone ale anului sunt TARGURI. atuncia merita sa te duci, Link to comment
Recommended Posts