Jump to content

Recommended Posts

Va salut cu respect.Sant nou pe acest forum dar am si eu o intrebare.Chiar acum am venit si eu de la 2 mecanici cu o problema la sistemul de franare fata.I-mi incalzeste rotile fata.Nu este nici de la pompa nici de la culisante nici de la pistonasul de frana.O parare a unui mecanic ar fi aceea ca sar putea sa fie etrierul stramb.Am uitat sa mentionez ca :placuta de langa pistonas mi-o elibereaza iar cea din exterior ramane blocata.Poate sa ma ajute si pe mine cineva?

Dupa cate stiu,la sistemele cu un singur piston,etrierul culiseaza pe bolturi,etansate la capete cu inele antipraf.Cand inelele se deterioreaza,bolturile se uzeaza,iar etrierul merge greu,sau,deloc.Sistemul este comun multor marci de automobile. Etrierul se stramba numai in urma unei lovituri.

Edited by nluncasu

@ Tyby79:

1. Bun venit

2. Te rog sa citesti cu atentie Regulamentul ... 2.4 Înainte de deschiderea unui subiect nou, asiguraţi-vă că nu există deja un topic cu tema dorită în alte secţiuni ale forumului folosind funcţia 'Căutare'.

3. Exista un topic unde iti poti descrie problema si cere pareri/ajutor. Vezi aici.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...