zoliolasz Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 Salutare daca ma poate ajuta cineva si pe mine.Am facut ITP la matiz si dupa ce am plecat de la inspectie am constatat un huruit la masina cand accelerez ,sau cand iau curba accelerand si spre stanga si spre dreapta,dar daca iau o curba fara sa accelerez nu se aude nimika.Am fost cu ea la service si nu au gasit nimika mi-au luat banii degeaba,mia-au zis sa cumpar doua capuri de planetare si 2 rulmenti ca sa fiu sigur ca nu mai huruie.Daca ma poate ajuta cineva cu problema asta ca la servive habar nu au .Multumesc Link to comment
zoliolasz Posted June 29, 2011 Author Share Posted June 29, 2011 specific ca si atunci cand plec de pe loc la accelerare se aude dar nu-mi dau seama de la ce este Link to comment
enola Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Buna.sper ca ma poate ajuta cineva ...am un matiz si problema e ca la roata din fata dreapta sau stinga nu se stie exact se aud niste zgomote ...mai mult pe drumurile cu gropi...asemanatoare cu acelea care se aud cind telescoapele au probleme...initial credeam ca asta ar fi problema.m am dus la service si nu si au dat seama din ce cauza se aud acele zgomote.totul era in regula in cele din urma au spus ca caseta de directie ar fi cauza dar nu erau siguri nici ei...asta m ar costa vreo 300RN .si poate doar aruncati pe fereastra.are cineva vreo idee ce ar mai putea fi ..va multumesc anticipat ! Link to comment
argon Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Misca de etrier sa vezi cat joc are. Link to comment
enola Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Misca de etrier sa vezi cat joc are. ok voi incerca si asta si merci Link to comment
enola Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 buna ...stie cineva la ce pret este o caseta de directie la matiz fara servo directie??cineva mi a spus ca in jur de 2000 RN.??!!MI se pare un pret foarte exagerat daca ma gindesc bine e aproape jumatate din cit as primi pe toata masina. Link to comment
cosminvladu Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 salut, probleme asemanatoare am avut si eu cu matizul si anume: 1. un sunet ciudat la plecarea de pe loc la rotile din fata 2. troncanit fata la trecerea peste mici denivelari asfalt sdau gropi 3. frane care nu mi se mai pareau atat de eficiente. rezolvare: 1. pistonase etrieri uzate, schimbat pistonase etrieri (set raparatie etrieri - 25 lei) 2. troncanitul fata este de la bucsile de bara stabilizatoare, schimbat bucsi ( 6 bucsi 15 lei) 3. palcute frana uzate, schimbat palcute ( 65 lei setul de coreea) rezultatul este uimitor, adio troncanit + frane de doua ori mai eficiente. sper sa va fie de folos post-ul meu. 1 Link to comment
Recommended Posts