Jump to content

Huruit La Roti Matiz

Recommended Posts

Salutare daca ma poate ajuta cineva si pe mine.Am facut ITP la matiz si dupa ce am plecat de la inspectie am constatat un huruit la masina cand accelerez ,sau cand iau curba accelerand si spre stanga si spre dreapta,dar daca iau o curba fara sa accelerez nu se aude nimika.Am fost cu ea la service si nu au gasit nimika mi-au luat banii degeaba,mia-au zis sa cumpar doua capuri de planetare si 2 rulmenti ca sa fiu sigur ca nu mai huruie.Daca ma poate ajuta cineva cu problema asta ca la servive habar nu au .Multumesc

• 4 weeks later...

Buna.sper ca ma poate ajuta cineva ...am un matiz si problema e ca la roata din fata dreapta sau stinga nu se stie exact se aud niste zgomote ...mai mult pe drumurile cu gropi...asemanatoare cu acelea care se aud cind telescoapele au probleme...initial credeam ca asta ar fi problema.m am dus la service si nu si au dat seama din ce cauza se aud acele zgomote.totul era in regula in cele din urma au spus ca caseta de directie ar fi cauza dar nu erau siguri nici ei...asta m ar costa vreo 300RN .si poate doar aruncati pe fereastra.are cineva vreo idee ce ar mai putea fi ..va multumesc anticipat !

buna ...stie cineva la ce pret este o caseta de directie la matiz fara servo directie??cineva mi a spus ca in jur de 2000 RN.??!!MI se pare un pret foarte exagerat daca ma gindesc bine e aproape jumatate din cit as primi pe toata masinaheadscratch.gif.

• 1 month later...

salut, probleme asemanatoare am avut si eu cu matizul si anume:

1. un sunet ciudat la plecarea de pe loc la rotile din fata

2. troncanit fata la trecerea peste mici denivelari asfalt sdau gropi

3. frane care nu mi se mai pareau atat de eficiente.

rezolvare:

1. pistonase etrieri uzate, schimbat pistonase etrieri (set raparatie etrieri - 25 lei)

2. troncanitul fata este de la bucsile de bara stabilizatoare, schimbat bucsi ( 6 bucsi 15 lei)

3. palcute frana uzate, schimbat palcute ( 65 lei setul de coreea)

rezultatul este uimitor, adio troncanit + frane de doua ori mai eficiente.

sper sa va fie de folos post-ul meu.

• Thanks 1