Jump to content

Abs Defect? Pedala Moale La Franare Cu Viteza Mica

Recommended Posts

Salut

De aproximativ o luna se intampla ceva ciudat la franarea la viteza mica sau cand ating usor frana. Pedala se comporta ca si cum ar intra ABS-ul in functiune(dar foarte scurt) si se aude un zgomot de cuplare/decuplare + zgomotul unui "arc". La viteze mari sau la franare brusca totul se comporta normal.

Cei de la service mi-au schimbat placutele de frana fata + un etrier insa problema persista.

Ceva idei?

Multumesc

Revin cu ceva observatii;

Nu se intampla constant, apare doar la viteza mica de exemplu mers in coloana, la franare pedala devine moale + zgomotul aferent de cuplaj/decuplaj

Aproximativ acelasi zgomot imi apare la prima plecare de pe loc dupa ce masina trece de sa zicem 5-10km/h

Multumesc

Nici o idee? Din ce am observat problema se manifesta doar la o anumita viteza in jur de 10km/h atunci cand incepe sa functioneze ABS-ul. Saptamana ce urmeaza sunt din nou pe capul celor de la service.

Salut!

Si mie mi se intampla la fel. Am aveo model 2007 Premium. Am fost la tester cu ea si am vazut cu ochii mei ca scria "scurt circuit pe senzorul abs fata stanga". Chiar azi am comandat senzorul si ma duc sa-l schimb!

Sper sa se rezolve problema! Revin cu detalii dupa reparatie. Poate si la tine e o problema de senzor!

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...