NFS Posted December 18, 2005 Author Share Posted December 18, 2005 Mie imi place si ultima reclama cu marmotili... "eram precisăăăăă". ) Link to comment
seerkan Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Cine stie unde pot gasi ultimele reclame de la orange? Link to comment
MariusZMC Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Are cineva reclama de la Daewoo Leganza(aia cu broasca/sau alta)? Link to comment
ZLI Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 tare e raclama la HONDA Civic - cu corul care imita sunetul masinii - e geniala mai e una la civic cu Rossi care la fiecare stop deschide usa si pune piciorul jos Link to comment
sebian Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Mie imi place si reclama la noul Peugeot 107, cu gipanul care ia intre roti pejoul Link to comment
sebian Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 (edited) Edited April 14, 2006 by sebian Link to comment
dreaQ Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Raspunsun NextCap catre CNA. ) cu privire la spotul "basculanta" raspuns_CNA_Basculanta.doc Link to comment
Mircea Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Una super From_Metacafe___Car_Dance__1.wmv SAAB Link to comment
MethodRO Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Caut toate reclamele Milka ce au fost difuzate la noi! Stie careva pe unde le pot gasi? Link to comment
dreaQ Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Eu am mai spus: vreau reclama la tico. (tico ma uimesti...) Am un prieten la TVR sa-l intreb poate o gaseste. Link to comment
Tommy Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Aia n-am gasit-o nici eu, doar peste cele de la Nexia am dat: http://www.uzdaewoo.com/cars/ Link to comment
Satori Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 OFFTOPIC: E misto guestbookul de la siteul ala, Tommy. Link to comment
Tommy Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 (edited) OFF-TOPIC: nu printre alea s-au numarat cuvintele cheie in Ce-i tare e ca in ultima reclama tipa blocheaza rotile spate.. eu inca nu am reusit Deh, tot femeile stiu mai bine cum se trage frana de mana Edited May 11, 2006 by Tommy Link to comment
sebian Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 OFFTOPIC: E misto guestbookul de la siteul ala, Tommy. Ai ceva impotriva lesbianelor, Satori? Eu nu! Link to comment
florinbad Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Method, pentru MILKA ai aici 3 reclame. Pentru TICO, n-am gasit neam! http://www.iqads.ro/lista_reclame_M.html Link to comment
Wolfman Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 http://www.albinoblacksheep.com/flash/honda.php In traducere libera zice cam asa... Aceasta reclama pt Honda Accord a fost filmata 'live', fara computer graphics. Au filmat de 605 ori si de fiecare data ceva minor mergea gresit si totul trebuia pozitionat din nou si luat de la inceput. A 606-a oara totul a mers perfect. Filmarile au durat 3 luni si in final costurile s-au adunat la 6 milioane de dolari. Dupa cele trei luni, cei din echipa de fimare erau gata sa-si schimbe meseria. Totul era amplasat cu atata grija ca toti mergeau pe varfuri ca nu cumva sa deranjeze ceva si sa cauzeze probleme nepravazute. Detalii cat de mici afectau precizia intregului ansamblu. Spre exemplu, in cursul zilei studioul se incalzea si parchetul se umfla putin cauzand o piulita sau teava de esapament sa se invarta mai repede, a explicat Rob Steiner, unul dintre producatori. Nu exista decat 6 Honda Accord facute manual. Spre disperarea inginerilor de la Honda, echipa de filmare a dezasamblat doua dintre ele pentru filmari... Link to comment
Satori Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Ale naiba anvelope... a naiba toba... Vrajeala. Link to comment
john Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Mda, anvelopele alea care urca se vede ca sunt japoneze. Link to comment
claz Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 De ce sunteti rai? E chiar pe bune! Daca zice omu'... Si Mos Craciun exista! Link to comment
VECTOR Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Una super From_Metacafe___Car_Dance__1.wmv SAAB stie cineva cum se numestepiesa ce asigura fondul muzical din reclama? Link to comment
mihai72ro Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Seara buna tuturor. Caut de foarte mult timp spotul TV cu Leganza daca il mai tineti minte. Am tot "rasfoit" paginile acestui forum dar nu l-am gasit . Poate ca nici nu exista aici. Am gasit un link legat de acesta masina dar nu si cu spotul respectiv. Imi amintesc ca in urma cu cativa ani, atunci la lansarea modelului aparea pe mai toate posturile TV si imi placea mult. Pe atunci insa nici nu visam macar ca voi avea si eu candva asemenea masina. Raman recunoscator celor care ma pot ajuta. Link to comment
Wolfman Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Pe mine m-a convins reclama aia - urmatoarea masina va fi Accord! Link to comment
Satori Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Si pe mine m-a convins reclama. De abia astept sa incerc cu masina ta chestiile alea Link to comment
Wolfman Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Eu pot sa mai astept, sunt altele mai noi carora li se face reclama ... Link to comment
Recommended Posts