Satori Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Bine, pana atunci mai desfac la Kalos... Dar sa nu astepti mult, da? Ca asta nu prea are multe piese si ma plictisesc Link to comment
Miste_R Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 (edited) Aici trebuia sa fie o reclama in format avi..dar nu intelg de nu merge. Daca e salvata in computer nu trebuie sa-i dai "adauga fisier"? Edited May 24, 2006 by Miste_R Link to comment
Esperatul Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Vreau si eu reclama aia la Passat, cu : dupa ce ai facut 1M de passaturi, bla,bla,bla . O are cineva? Link to comment
nic_otava Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 (edited) Poate cea mai intereseanta reclama vazuta de mine vreodata si tot la Honda ca si "the cog movie". http://84.40.3.164/ sau asta: http://www.honda.co.uk/civic/ Edited June 9, 2006 by nic_otava Link to comment
Lucian79 Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 http://www.albinoblacksheep.com/flash/honda.phpIn traducere libera zice cam asa... Aceasta reclama pt Honda Accord a fost filmata 'live', fara computer graphics. Cu cantec ... uitati-va la penultima roata care urca pe barna. Link to comment
dreaQ Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 (edited) Un spot cu TICO. Inca nu am reusit sa gasesc reclama romaneasca (tico ma uimesti). Am incercat pe la niste prieteni la tvr...nu o gasesc.. Frumos si spotul asta...probabil interzis de CNA daca era difuzat la noi... ) tico.rar Edited July 13, 2006 by dreaQ Link to comment
john Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 O reclama furata: http://www.youtube.com/watch?v=Sq4uWQhbW4E Link to comment
cpop Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 O reclama care ma seaca, dar probabil isi atinge scopul... sarmale cu coca cola! Brrrrr! Link to comment
Satori Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Nu e furata. Nextel nu e strain de Zapp. Link to comment
tolin Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 O masina ca toate celelalte, doar ca-i mai ieftina ... http://www.automarket.ro/blog/?p=629 It Does The Same As Any Car, But For Just 7.350e Link to comment
Satori Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Din punct de vedere al reclamelor, cu tot cu dezaprobul lui Brainiac pe care aceasta reclama la atins la coracon, e penala. Reclama sugereaza ca numai retarzii isi iau asa ceva, sa mearga la 'dosar' cu o nevasta frigida si uimita de prostia din lume. (Nu eu, reclama, da???) Link to comment
Brainiac Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Din punct de vedere al reclamelor, cu tot cu dezaprobul lui Brainiac pe care aceasta reclama la atins la coracon, e penala. Reclama sugereaza ca numai retarzii isi iau asa ceva, sa mearga la 'dosar' cu o nevasta frigida si uimita de prostia din lume. (Nu eu, reclama, da???) Pai reclama se adreseaza tocmai lor, celor numiti de tine. Asa cum ti-am spus, daca vrei sa vinzi o masina ieftina si proasta vinde-o celor care si-ar cumpara asa ceva si fa-o printr-o reclama pe care ei o inteleg. De-asta am spus ca mi se pare foarte reusita reclama. Pentru ca este foarte bine targetata si realizata. Asa cum si reclamele de la coniacul Unirea au adus un imens succes, desi sunt idioate. Sunt idioate pentru noi, cei care nu am bea asa ceva, insa pentru cei carora li se adreseaza sunt dementiale. P.S. mai tii minte cand cei de la Top Gear au inclus Loganul in categoria "Yes", tocmai pentru ca era o masina super ieftina? Si au zis "Nu conteaza cat de proasta e, costa doar 1700 de lire". Nici macar nu mai conteaza ca de fapt nu costa doar 1700 de lire, ci conteaza doar faptul ca asa spune reclama. Si daca esti suficient de fraier sa o crezi, te duci si-ti iei Logan. Si o sa vezi ca se vor gasi foarte multi care sa faca acest lucru dupa ce vor vedea aceste reclame, daca ele vor aparea pe piata. Link to comment
Satori Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Ai auzul selectiv? N-au zis ca nu conteaza cat de proasta e (nici nu aveau cum sa stie asta la momentul respectiv) ci au zis ca are roti, volan, spatiu si frane si astea doar pentru 3200Lire (nu stiu de unde ai scos 1700) Reclama la Unirea le aducea aminte oamenilor alora de momentele funny din viata lor de zi cu zi. Asta ii numeste prosti. Clar nu e facut pentru home users ci pentru firmele care au nevoie de parcuri auto. Link to comment
Tommy Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 E absolut cea mai corecta reclama la logan. Reclama asta chiar reprezinta masina. Sclipitoare minte. Eu nu am mai vazut ceva pe acelasi plan pentru nici o alta marca auto. Masurati-o cu cea in care ;a loganul diesel i se da peste 5 mii de ture si trece prin fata trenului. Link to comment
Satori Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Pai aia e pentru... home users. Link to comment
sebian Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 (edited) Mai degraba targetul era Tommy in reclama aia ) Edited January 30, 2007 by Sebian Link to comment
Tommy Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Nu-mi plac trenurile Ce domle? 1.5 diesel si-acele forme-atragatoare mine? Link to comment
sebian Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 (edited) Aaaa, stai, uitasem ca tu esti cu coyota acum si ti s-a inmuiat talpa piciorului drept ...asa ca 5ooo de ture noaptea in somn Edited January 30, 2007 by Sebian Link to comment
Vijelia Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Parca-i o tipa la volan, nu? Link to comment
Miste_R Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Asa se pare.. N-are gusturi rele Link to comment
Vijelia Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Clipu'-i frumos. Dar voice-over-ul zice ceva de genul "Legancia" ... puteau sa aleaga o voce mai misto, de mascul caucazian, nu coreean. Link to comment
Tommy Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Desi conducea o femeie.. se pare ca e pentru barbati Toate lucrurile bune (bunaciunile) sunt pentru barbati ) Link to comment
Recommended Posts