abarth_mcm Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 (edited) Salut. O intrebare va rog: cum se demonteaza contactul? Nu ma refer la partea electrica,, ci la cea mecanica cu cheie. Mi s-a rupt acea limba care intra in partea mecanica si astfel trebuie sa dau jos partea macanica si sa o schimb. Banuiesc ca s eva schimba cu tot cu cheie, nu? Cum se desface partea mecanica? Nu am vazut niciun surubel lateral, etc. Multumesc frumos si daca s epoate un raspuns cat mai rapid. Inca data multumesc anticipat.. later edit: am postat gresit la piese in loc de probleme tehnice..rog a s emuta Edited July 9, 2011 by abarth_mcm Link to comment
Viktor Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 http://www.gmclub.ro/forum/index.php?/topic/1138-contact-defect/ Link to comment
abarth_mcm Posted July 10, 2011 Author Share Posted July 10, 2011 (edited) multumesc contact electric+cel mecanic cu doua chei = 75 RON. Pe eticheta scria espero. De dat jos mi-a fost de folos topicul amintiti mai sus...dar de montat vad ca nu a scris nimeni in topic cum se procedeaza: nu e suficient doar sa fie contactul pe pozitia doi si volanul liber: trebuie sa se bage o sarma tare si subtire pe partea unde vine contactul electric pt a se bloca (lasa in jos) limba acea de blocaj din corpul contactului. Edited July 10, 2011 by abarth_mcm Link to comment
Recommended Posts