algys Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 salutare, am pe masinuta jantele din poza, dar nu stiu, parca nu ii sta bine asa cum sunt vopsite si asa vrea sa le schimb culoarea.Astept pareri, la nuanta masinii ce nuanta ar fi potrivita pentru jante? multumesc! Link to comment
OmCret Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Vopseste-le ce culoare iti place tie mai mult. Eu consider ca ar arata bine in culoarea masinii sau negre, eventual si niste folii pe geamurile din spate si masina lasata cativa cm mai jos. Link to comment
algys Posted July 27, 2011 Author Share Posted July 27, 2011 Ms mult,cred k o sa le las asa, folie deja a pimit Link to comment
sheryffu Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 salutare,daca imi permiti sa-mi dau si eu cu parerea...daca ar fi ale mele le-as face interiorul negru si marginea as lasa-o argintie Link to comment
algys Posted September 5, 2011 Author Share Posted September 5, 2011 @sheryffu, cred ca asa o sa incerc sa le fac, multumesc de idee...si a lui omCret este de luat in seama Link to comment
Recommended Posts