raven84 Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 De-a lungul timpului s-au adunat diverse piese de Matiz de care acum nu prea mai am nevoie, asa ca am sa le pun aici la vanzare pe masura ce le gasesc Pentru inceput vand un set de retrovizoare Matiz fara reglaj interior. Din nefericire nu mai au oglinzile propriuzise asa ca pretul este pe masura: 35 de lei ambele bucati. De asemenea mai am in posesie si o aeroterma de Matiz in stare aproape perfecta, pret 40 de lei si o carcasa de protectie a axului de directie (cutia de plastic negru din spatele volanului) in stare destul de buna la 10 lei. Interesatii sunt asteptati aici sau in PM, pe masura ce mai gasesc diverse am sa le postez aici. Link to comment
prietencutine Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Salut, ai cumva sticla semnalizare dreapta fata pt un matiz 2005, ce pret ceri ?! astept raspuns, stima! Link to comment
raven84 Posted July 28, 2011 Author Share Posted July 28, 2011 (edited) Din pacate disponibil este doar ceea ce am postat In plus se adauga doi butuci (butucuri...hell, ma depaseste pluralul) de portiera de matiz si unul de haion plus o cheie aferenta celor trei...pretul, sa zicem 15 lei. Stiu ca majoritatea sunt maruntele sau mai rau insa niciodata nu stii cand apare nevoia asa ca...va astept Edited July 28, 2011 by raven84 Link to comment
Recommended Posts