mirceajo Posted May 2, 2012 Share Posted May 2, 2012 salut! Ma intereseaza ansamblu discuri spate pentru transfer de la tamburi la discuri, aveti asa ceva pe stoc?? Link to comment
trakx Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 (edited) Salut. Kilometrajul ( bordul cu ceasurile )pentru Nubira 2, an 2004, ai? Poti sa imi faci si un pret, te rog. Edited May 3, 2012 by trakx Link to comment
Gaby_Ozn Posted May 4, 2012 Author Share Posted May 4, 2012 salut sunt interesat daca mai ai bara fata pt nubira combi din 2001, unitatea cu butoane pt geamuri electrice cea de pe portiera stg, si ornamentul din fata care vine la bord langa casetofon scrumiera etc... salut! Ma intereseaza ansamblu discuri spate pentru transfer de la tamburi la discuri, aveti asa ceva pe stoc?? Salut. Kilometrajul ( bordul cu ceasurile )pentru Nubira 2, an 2004, ai? Poti sa imi faci si un pret, te rog. Aveti PM! Link to comment
Gaby_Ozn Posted July 18, 2012 Author Share Posted July 18, 2012 Dezmembram Daewoo Nubira, motor 1.6,2.0, cutie de viteze manuala, planetare, radiatoare, electromotor, alternator, capota, bari, usi, faruri, aripi, sistem complet ac, servo directie, tobe, jambe, articulatii,etc, trimitem prin curier rapid in orice oras. Link to comment
mirceajo Posted July 25, 2012 Share Posted July 25, 2012 (edited) Vreau si eu un cuplaj cardanic de volan. Aveti? Edited July 25, 2012 by mirceajo Link to comment
mike.omega Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Buna ziua! Am nevoie de o bara fata pentru Nubira II. Astept poze cat mai curand posibil. Multumesc Link to comment
ionut.c Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 ma intereseaza ceasurile de bord de nubira 1 daca ai Link to comment
Recommended Posts