Xtremu Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 (edited) Aveo 1.2 , 60.000km Bataia se manifesta la curba stanga in monentul in care putea spate "prind" o groapa. Dupa un drum "romanesc" de 350km bataia s-a agravat. Acum 1 saptamana am fost la ITP si mecanicul a zis ca nu are joc in articulatii/bucse, arcuri intregi etc. Urmatorul pas a fost un test de suspensie unde la fel , mecanicul a zis ca e ok, desi mie mi s-a parut destul de putin 37% spate-stanga si 35% spate . Solutia sugerata a fost schimbare amortizoare , ceea ce necesita o suma de bani . Mi se pare o porcarie sa schimb amortizoare dupa 60.000 km. Ce amortizoare recomandati? A mai avut cineva problema descrisa de mine ? Multumesc anticipat. Edited July 26, 2011 by Xtremu Link to comment
Englishman Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Mi-am zis ca nu mai intervin in situatiile de genul asta, dar nu ma pot abtine . E ditamai topicul aici si nu l-ai vazut???? Link to comment
VAXXi Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Englishman, topicul ala se refera la altceva si nu prea are legatura cu suspensia. Xtremu, vezi mai repede aici: zgomot la suspensie fata Aveo. Ti-am mutat eu postul acolo. Link to comment
Recommended Posts