Jump to content

Cruze Ls Pilot Automat

Recommended Posts

Salut!! Am un Cruze LS din martie 2010. Nu are din fabrica cruise control, dar la sugestia celor de la Di-Bas , de unde am cumparat masina, dupa 4 reveniri in servis au reusit sa-l instaleze si seteze!! Au facut scoala pe masina mea :D !!!

Probleme dupa instalare, la care ei au ridicat din umeri: cel mai enervant, nu mai am tempozizare pe stergatoare !!

Are cineva idee care ar fi problema???

Au "deranjat" un fir sau un conector. N-are nicio legatura CC cu temporizarea ceea. Doar daca vrei sa incetinesti daca ploua tare, dar n-am auzit inca de o asemenea functie, cu toate ca ar fi util. Nu ne-ai spus daca e ceva after-market sau cel original.

Au "deranjat" un fir sau un conector. N-are nicio legatura CC cu temporizarea ceea. Doar daca vrei sa incetinesti daca ploua tare, dar n-am auzit inca de o asemenea functie, cu toate ca ar fi util. Nu ne-ai spus daca e ceva after-market sau cel original.

Dupa cum am spus , masina are toate interventiile in service, fiind in garantie, doar la dealer executate, iar CC e achizitionat si montat de dealer, in service-ul propriu, ca sa-mi pastrez garantia la masina. Ce m-a enervat cel mai tare este ca nu mi-au spus de la inceput de eventuale probleme dupa instalare, renuntam la CC. Dar nici ei nu aveau habar, doar am avut nevoie de 4 reveniri pentru montaj!! Ba mai mult, un inginer din service mi-a spus ca parbrizul nu este cu senzor de ploiaie , si din cauza aceasta nu mai functioneaza cele 6 setari pentru temporizatorul stergatoarelor de parbriz!! Ciudat raspuns...

Foarte nasol. Dar ce vrei sa comunici? Ca nu se pricep? Cu asta se confrunta oamenii care se incapataneaza sa traiasca pe aici, de multa vreme.

Care poate fi problema? Intreaba-i, ameninta-i pe cei care au creat-o. Ceea ce ne-ai spus nu e suficient pentru diagnoza.

Iar daca chiar te intereseaza, du-te pe capul lor!