maistoru Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 se cumpara una bucata Tico in baza anuntului de la bursa : http://www.gmclub.ro...6749-vand-tico/ se schimba: - amortizoare - cablu frana de mana - bascule - capete de bara - rulmenti - cauciucuri - o conducta la ac ( se pare totusi ca are si o buba la compresor ) se duce la un carbotest ( 12% consum la prima strigare ) ghinion de nesansa, la 125700km inainte sa apuc sa schimb cureaua de distributie, plec de pe loc, apuc sa dau a 2-a si pac. motorul mort. concluzia : curea distributie rupta azi am reusit sa dau chiulasa jos. nu prea ma pricep la motoare, dar se pare ca nu sunt stricaciuni. astept analiza unui mecanic, respectiv tata, sper sa scap numai cu o curea noua si o garnitura de chiulasa. in continuare cateva poze : Link to comment
maistoru Posted September 5, 2011 Author Share Posted September 5, 2011 cu o cheltuiala de aproape 500 ron ( 4 supape, simeringuri supape, curea distributie, garnitura chiulasa, planare chiulasa, curatare scaune supape, ulei, filtru ) suntem din nou pe picioare...pardon roate pretul nu include demontajul/montajul care a fost facut de mine si de tata. Link to comment
bsf_dany Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 ) esti cam ghinionist, oricum intr un final o sa iasa ceva frumos si bun ! Link to comment
maistoru Posted September 11, 2011 Author Share Posted September 11, 2011 si motivul pentru care l-am denumit sugestiv "cu greutate" considerate de unii numere de cocalar, eu le vad ca numere de caterinca atasate la un Tico (numarul din fata nu este la locul lui deoarece nu am gasit inca suport patrat) Link to comment
maistoru Posted September 18, 2011 Author Share Posted September 18, 2011 (edited) lucru manual... Edited September 18, 2011 by maistoru Link to comment
sorin_maican20 Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Frumos montate boxele, dar cel mai mult imi place sfoara care iti ridica polita. Off topic: e greu sa segmentezi Tico? Cineva mi-a cerut 25 mil ca sa imi faca motorul si am ramas socat (oi fi inteles eu gresit). Link to comment
maistoru Posted September 21, 2011 Author Share Posted September 21, 2011 (edited) asa am cumparat-o p.s. nu stiu ce sa-ti spun despre segmentare. eu decat am schimbat supapele. Edited September 21, 2011 by maistoru Link to comment
maistoru Posted November 21, 2011 Author Share Posted November 21, 2011 am gasit un scaun ieftin 30ron am zis ca fac o afacere am mai gasit bun dar jegos asta era si jegos si rupt am riscat si l-am luat in ideea de a pastra tapiteria de la al meu. spatarul la al meu statea foarte pe spate si aveam o perna care ma tine mai drept ( perna a fost mostenita de la fostul proprietar) dupa ce am desfacut scaunul "nou" am ramas putin dezamagit deoarece l-am gasit si pe el cu probleme din fericire spatarul fusese sudat la linie si arcul era ok buretele de la cel vechi era praf, buretele de la al meu a avut nevoie de putina spuma reasamblarea voila Link to comment
sorin_maican20 Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Salut, Poti, te rog frumos, sa imi spui ce fel de spuma este aia? am si eu aceeasi problema si nu stiu ce sa mai bag acolo. Multumesc. Link to comment
Salex Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Arata a spuma poliuretanica, nu stiu daca e cea mai fericita alegere Link to comment
fishy86 Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Eu am lipit in interiorul buretelui unde e cadranul de fier o bucata de textil, iar unde era ruptura, am bagat burete lipit cu o solutie magica. Este ceva lipici cu care se lipeau cica cizmele de la Clujana. L-am cumparat dintr-un magazin unde se vand tot felu de accesorii pentru incaltaminte. le am asa de mai bine de jumatate de an si totul e ok Link to comment
maistoru Posted November 25, 2011 Author Share Posted November 25, 2011 Arata a spuma poliuretanica, nu stiu daca e cea mai fericita alegere corect. spuma poliuretanica. a fost singura solutie la indemana. vedem cu timpul cum se va prezenta situatia. Link to comment
Recommended Posts