andy2008 Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Salutare Tocmai ce am vandut un aveo sedan si am ramas cu niste piese ce urma sa le schimb Piesele sunt originale GM, sigilate. Este vorba de bucsi bascula ( cele mari) fata - 30 ron bucata ( am doua bucati) bucsi bara stabilizatoare - 10 ron bucata ( 2 bucati) Daca este cineva interesat ma poate contacta la 0sapte2opt2noua0opt6trei. Sunt fin Ploiesti. Mersi Andrei Link to comment
Salex Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 (edited) Vezi ca esti in eroare ... aici nu sintem pe OKAZII.RO. Anunturile de vinzare/cumparare se pun la BURSA si nu ai nici o problema sa iti pui numarul de telefon . Edited August 24, 2011 by Salex Mutat topicul in sectiunea corecta ! Link to comment
andy2008 Posted August 24, 2011 Author Share Posted August 24, 2011 On 8/24/2011 at 8:50 AM, Salex said: Vezi ca esti in eroare ... aici nu sintem pe OKAZII.RO. Anunturile de vinzare/cumparare se pun la BURSA si nu ai nici o problema sa iti pui numarul de telefon . Ok. Mersi de sfat. Link to comment
Salex Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Dupa cum este precizat in LE postului meu anterior, deja ti-am mutat topicul unde trebuie, nu mai deschide altele inutil . Link to comment
Recommended Posts