steph Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 azi am vb. cu un instructor posesor de matiz si la scoala tot pe matiz lucreaza. a zis ca s-a relansat productia la tico!!! voi ce stiti ? Link to comment
john Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Unde sa se relanseze ? La Craiova ? Din cate stiu eu Tico nu s-a fabricat in Romania? Nici nu cred ca au avut licenta de productie. Link to comment
ticodriver Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Doar se asamblau la Craiova, ca de altfel toate modelele de acolo. Din cate stiu, Tico se mai fabrica/asambleaza la uzina Daewoo din Uzbekistan. Link to comment
ToPser Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 steph...asta e gluma de 27 aprilie sau ce? Si eu stiu ca piesele ptr Tico veneau din Korea si la Craiova doar le asamblau ! Tico nici macar nu mai corespunde normelor ! Doar sa fi facut un prototip ! tico evo 2 Link to comment
aztec Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 au facut din motorul de tico/matiz euro 3 , de ce acelasi motor sa nu-l puna si pe tico? numai ca... nu multi ar mai cumpara decat daca ar fi pretul foarte mic.. piesele vin din corea , si nu cred ca-si mai pot permite sa reia productia dupa atata timp.. si oricum nu as cumpara unul facut la noi, ... stiti diferenta intre tico adus de acolo si matizul fabricat astazi... Link to comment
steph Posted April 27, 2005 Author Share Posted April 27, 2005 omu mi-a spus ca are in spatele blocului 2 tico care par noi si au numar de uzina din acela cu probe. are cineva un numar de la relatii cu clientii ceva? p.s. ma uit pe luneta lu tata sa sun la numaru ala poate aflu ceva. da imi e ca o sa rada aia de mine daca nu e asa Link to comment
ToPser Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 (edited) steph...vb cu instructoru ala si spune-i sa faca poze sau sa te duca pe tine sa vezi minunea hmmm...o fi visand instructorul sau nu ? Edited April 27, 2005 by ToPser Link to comment
Recommended Posts