maresmo Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 Salut! Trebuie sa fac un drum la Sarata Monteoru si as avea nevoie de putin ajutor in privinta drumului. Ce ruta mi-ati recomanda (de altfel nu stiu nici un drum pana acolo) si eventual daca stiti si starea drumurilor. Multumiri anticipate! Link to comment
tolin Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 http://www.viamichelin.co.uk/web/Itineraires?strStartLocid=31NDF6NzkxMGNORFF1TkRRNE1qYz1jTWpZdU1EazNOams9&strDestLocid=31NTE2aGdoMTBjTkRVdU1UUTNNRGc9Y01qWXVOak0yTWprPQ==&intItineraryType=1&caravaneHidden=false&vh=CAR&strVehicle=0&itineraryCarType=0&itineraryFuelType=0&isFavoriseAutoroute=false&isAvoidPeage=false&isAvoidVignette=false&isAvoidLNR=false&isAvoidFrontiers=true&dtmDeparture=04%2F09%2F2011&distance=mi&devise=0.6756757|GBP&indemnite=&carbCost=1.3&autoConso=6.8&villeConso=6&routeConso=5.6 Link to comment
maresmo Posted September 4, 2011 Author Share Posted September 4, 2011 Ms Tolin, mi-ar fi mai usor o explicare a drumului de la Ploiesti la Monteoru (pe unde sa o iau) sau de la Buzau spre Monteoru (pe unde sa o iau) si de asemenea daca stiti si starea drumului pentru ca nu mi-as dori sa imi duc Nubirik prin gropi. Link to comment
tolin Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 Dai click pe harta si intri in detaliu. Ruta pe PL - BZ este E57 (drum european). http://www.cnadnr.ro:6060/itn/drumuri.asp Link to comment
numberonebz Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 Salut! Trebuie sa fac un drum la Sarata Monteoru si as avea nevoie de putin ajutor in privinta drumului. Ce ruta mi-ati recomanda (de altfel nu stiu nici un drum pana acolo) si eventual daca stiti si starea drumurilor. Multumiri anticipate! Bucuresti-Urziceni-Buzau-Sarata Monteoru sau Bucuresti-Ploiesti-Mizil-Sarata Monteoru. Drumurile sunt bune, important e sa eviti orasul Buzau. Link to comment
maresmo Posted September 5, 2011 Author Share Posted September 5, 2011 Multumesc mult Tolin si numberonebz! M-ati elucidat PS: numberonebz de ce e de evitat orasul? Link to comment
cris06 Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 E aglomerat, plin de gropi si de semafoare. Mergi pe cenura (drumul de camioane spre Suceava) care e f. buna. Link to comment
DUNE Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 dar accesul spre vulcanii noroiosi cum e? Link to comment
niki Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 Asfalt pana la intrare .Asta pentru rezervatia Paclele Mari. Pt Paclele Mici(pe un deal vis-avis, de Paclele Mici), din sosea faci drepata , parchezi si urci cu piciorul. Link to comment
adostar Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 Drumul de la buzau la sarata cat si spre Manastirea Ciolanu, tabara de sculptura magura, vulcanii noroiosi este excelent. Link to comment
Recommended Posts