laurentziu83 Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 -daca nu sunteti grabiti de trei ori... ...mai vizitati si un membru al forumului aflat prin apropiere... Link to comment
ZLI Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 hai sa ne strangem ca eu nu m-am strans niciodata ) in schimb am fost in portul tomis spre plaja zilele trecute, exact la diguri. se strang oamenii cu masini si motoare - super civilizati - mai trece si politia, mai face cate unu' burnout Link to comment
florinbad Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 ...mai vizitati si un membru al forumului aflat prin apropiere... <{POST_SNAPBACK}> Din pacate, nimeni n-a avut chef sa urmeze traseul dorit de câtiva membri ai forumului (sau nu stim noi ?) si sa dea o fuga la tzaranoaia, sa faca un ocol mic pe la mine... Asa ca astept o anumita manifestare motoristica la Pucioasa, ca sa-l cunosc pe Viper ! Link to comment
Rapiduletul Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 Salutam poporul. Pt. toti cei care doresc o iesire la iarba verde si/sau pescuit, va recomand sa aruncati un ochi si pe aici . Eu recomand Camineasca pt ca are si padure pe un mal iar pretul rezonabil. Fir si/sau gratar intins ! Link to comment
valy Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 ...ma bag si eu la un gratar daca se face pe undeva... Link to comment
body Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 SALUTARE ! Frati forumisti , ce parere aveti , acum ca a venit caldura merge bagat un gratar intr-o duminica ( sambata) .Ce parere aveti , si inaintati eventual si o data ! Hai bafta Link to comment
Recommended Posts