V3n0m1984 Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Salut! Sunt nou aici si nu stiu daca am procedat bine deschizand un nou topic. Daca am gresit va rog sa ma scuzati. Problema mea este urmatoarea: in mers sau pe liber nu pot accelera mai mult de 2500 RPM si la relanti are fluctuatii. Cu pedala la podea imi sta la 2500 de rpm in loc sa se duca in 4-6 mii. De asemenea (nu stiu daca are vreo legatura) nici senzorul de temperatura nu merge cum trebuie(este schimbat de o luna, a mers la inceput si apoi nu a mai mers), si bateria exte pe duca(o voi schimba in noiembrie). Am o cunostinta mecanic la care ma duc sa imi mai schimb una alta, cat se pricepe si el, dar aici nu cred ca stie asa ca va intreb pe voi mai intai poate imi da cineva o idee. Pasii pe care i-as urma ar fii: sa schimb senzorul de temperatura, sa schimb provizoriu bateria cu a unui amic sa vedem daca e de la ea; sa verific fisele si bujiile, sa schimb provizoriu pompa de benzina. Ulei nu consuma, Va multumsc! Link to comment
ALiCE Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Am mai intalnit o problema asemanatoare la un Opel. Nu urca mai mult de 3000rpm, cu acceleratia la podea mirosea puternic a benzina nearsa in fata, etc. Problema a fost catalizatorul infundat, dar teoretic tu nu ai asa ceva. Spune-i sa verifice, totusi, si evacuarea. Link to comment
V3n0m1984 Posted September 12, 2011 Author Share Posted September 12, 2011 Gata Am gasit problema... Fisa centrala ) nu statea bine infipta. Daca se mai desprinde o sa o inlocuiesc. Multumesc de sfat Link to comment
Recommended Posts