Jump to content

Modificari Bord(lumina,aspect)

Recommended Posts

Niste foto mai de calitate! Acele la Cielo in realitate se vad rosu aprins.

Salut

Am o problema pe care nu prea stiu cum sa o rezolv:

As vrea sa-mi fac ceasurile precum cele din poza alaturata, dar dupa cum se vede in profil sunt din focsani si nu cred sa ajung pe la bucuresti si sa stau o zi pe acolo

Ai posibilitatea sa imi faci tu un bord, sa mi-l trimiti ramburs, si eu apoi sa iti trimit ceasurile mele inapoi ?

Mentionez ca ceasurile mele abia au facut 1 an

Daca imi zici sa le trimit pe ale mele sa le modifici nu am sa pot deoarece nu as vrea sa stau aprox o saptamana fara ceasuri (sunt dependent de masina)

Daca stii alte solutii da-mi te rog un PM

P.S. spune-mi te rog si cat m-ar costa aceasta modificare

post-4881-1165910319_thumb.jpg

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut!

Aceeasi problema o am si eu...sunt din Tulcea!Am posibilitatea sa trimit ceasurile prin cineva la Bucuresti numai ca imi trebuie o locatie unde poti fi gasit !!!Vreau luminile albe cu acele rosii iar butoanele tot la fel ,martorul rosu iar beculetul care indica functionarea(dupa apasare) sa fie alb!

Cat ma costa toaote astea?

Mersic

Soran ti-am lasat un PM dar se pare ca nu prea ai mai intrat pe forum asa ca te intreb si aici pe topic:

1.Cat costa sa pui leduri la un bord de cielo?

2.Cam cat dureaza ca omul e gabor si circula cu masina cam mereu?

3.Spune-mi si mie daca stii cumva care sunt firele care alimenteaza cu lumina butoanele de la geamuri (m-ar interesa culorile)

Mersi.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Sal,

Cool.

Pt cielo bordul acela albastru cu acele rosii cat ma costa ?

Dar restul de lumini la consola climatizare + butoane usi ?

Nu mai cita integral si inutil postul anterior !

Edited by tolin

Am doua seturi de cadrane gata facute pentru Matiz pentru cei care doresc sa-si monteze singuri. Se vand cu 70 Ron setul. Sunt facute fix dupa cele originale pe un material special.

post-109-1172097183_thumb.jpg

• 4 weeks later...

m-ar interesa sa schimb toate luminile din bord (ceasuri, butoane, tot) la lacetti-ul meu in albastru si rosu. zi-mi te rog cat timp ar dura si un pret. luni vin in Bucuresti (poimaine) si daca ar fi treaba de cateva ore m-as baga. :lavolan:

• 2 months later...

Lucrarile in general dureaza cateva ore bune (4-5 ore) chiar daca lucreaza 2 oameni.

Lucrarile cele mai bune ies cand proprietarul lasa masina sau instrumentarul de bord care l-am demontat, el se duce sa bea o cafea iar noi lucram linistiti si ne putem concentra la ceea ce facem ca sa iasa bine!

• 4 months later...
Niste foto mai de calitate! Acele la Cielo in realitate se vad rosu aprins.

asa ceva m-ar interesa si pe mine la un Cielo Executive din 2002..problema ar fi ca eu sunt din Craiova..se poate face cumva??

• 1 month later...

ma intereseaza si pe mine bordul pentru un Matiz... culorile ar fi fundal alb becuri albastre (masina fiind albastra)... tot din craiova sunt si eu ... acum ma intereseaza pretul si in functie de el daca se merita sau nu

• 3 weeks later...
  • 2 months later...

Cat ma costa la un Cielo sa-mi montezi ceasuri cu plasma( le am eu),sa-mi pui leduri rosii la ace si consola de pe mijloc albastra si butoanele de la geamuri rosii?

• 3 weeks later...

Salut.

Poti sa imi spui te rog daca este posibila inlocuirea unui bec de semnalizare cu un LED (sau eventual cu un bec de dimensiuni mai mici, mai putin vizibil) ?

Atasez poza cu becul pe care vreau sa il inlocuiesc. Daca vei avea nevoie, am sa iti fac foto si cu soclul, sistemul de prindere, etc...

post-1834-1205911324_thumb.jpg