Jump to content

Modificari Bord(lumina,aspect)

Recommended Posts

Modificari bord Cielo bord combinatie culori ace separate fata de cadrane + iluminare consola centrala + butoane 300-350 Ron in functie de masina. Lampa de plafoniera 30 Ron plug and play sau de la 35 Ron custom orice culoare.

Lampi de pozitie:

1. Alb cald 25 Ron

2. Albastru Royal 35 Ron (mult mai puternic si culoare deosebita fate de orice este pe piata)

3. Alb rece cu lupa (fara tenta albastra) 35 ron

4. Alb rece fara lupa (fara tenta albastra) 35 ron

post-109-1230071278_thumb.jpg

Edited by SORAN
  • 1 month later...
  • Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ma intereseaza daca poti schimba culoarea galben -portocalie a bordului la o motocicleta suzuki hayabusa in tenta rosu-albastra.Are 2 ceasuri de km si turometru.Pot veni cu ea daca da caldura.Si un pret estimativ.Si daca avem posibilitatea sa schimbam cadranele si sa facem altele dupa model.

post-10708-1234915446_thumb.jpg

post-10708-1234917255_thumb.jpg

post-10708-1234917288_thumb.jpg

post-10708-1234917294_thumb.jpg

Edited by roctandrei

Se pot schimba teoretic, am mai facut pe la alte motociclete ceva mi noi. Pozele cu cadranele albastre sunt folii electroluminiscente, alea doar daca le gasesti de cumparat separat le montam si le alimentam.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Merge si la 230V daca il alimentezi cum trebuie. Alb rece cu lupa ...e un termen foarte general.

Si o lucrare de transformare bord clasic in bord OPC :D

post-109-1238742680_thumb.jpg

• 2 weeks later...

Salut,

ma intereseaza si pe mine pentru Nubira II schimbat toate beculetele cu alb rece ( pe la 6000 gr. K). Inclusiv combina daca se poate.

Poti sa imi spui un pret ?

Multumesc frumos.

• 2 weeks later...

@snaKey Se poate, insa zona care este acum albastra se va vedea tot albastru, si se vor vedea cifrele si liniutele alb rece iar acele rosii.

Pe stoc pozitii LED marca Zexstar 1W, garantie 6 luni pret 35 ron/set. Soclu W5W! Pe stoc alb rece si albastru royal!

post-109-1241092127_thumb.jpg

• 3 weeks later...
prin galati sau braila inlocuieste becurile cu leduri?

Noi avem atelierul in Bucuresti, daca sti sa iti demontezi elementele la care doresti schimbari le poti trimite prin curier sa le lucram!

Ramasese atunci ca ma suni sa vii sa facem treaba dar... La Ignis se pot face multe pozitii, lampi numar, plafoniere, comenzi lumini, bord. Nu am poze.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...