EM!L Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Bună ziua! Am deschis topicul în ideea că poate vreun coleg forumist s-a lovit de "subiectul" acesta și mă poate ajuta cu o informație (și, evident, pe viitor poate informația respectivă va fi de folos și altora aflați în situații similare). Aș dori să merg la o consultație oftalmologică, în București, la o clinică privată, numai că singurii medici spre care primisem îndrumări nu-s disponibili în următoarea perioadă - ambii lucrează la MediClass. Așadar, după experiențele avute, îmi recomandați pe cineva? Mulțumesc! "> Link to comment
Madalin Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Daca nu e grav sau complicat : MIDAVI www.ochelari-vedere.ro , Piata Lahovari, langa spitalul Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologige. Link to comment
big2shae Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Clinica Oculus, dr. Cristian Moraru. Www.eye.ro E pe Floreasca, pe partea stânga nu mai ţin minte numărul. Foarte profesionişti, eu m-am operat la ei acum doi ani la un ochi si ma gândesc sa-l "tunez" si pe celalalt Se intra cu programare. Link to comment
laurentziu83 Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 La Oculus s-a operat si mama, acum 5 ani de cataracta si n-a mai avut probleme. Ca fapt divers, acum trec zilnic pe acolo, lucrez in zona. Link to comment
EM!L Posted September 27, 2011 Author Share Posted September 27, 2011 Mulțam frumos de recomandări! Link to comment
Recommended Posts