B-72-RZD Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Matiz-ul meu va suferi o noua vopsire si am nevoie de idei. Nu va fi neagra si nici mata. Vreau o vopsea lucioasa, imi plac perlele, fulgii de metal. Alba nu cred ca o mai fac, decat daca gasesc o nuanta cu adevarat speciala, nu albul perlat pe care il vedem peste tot. Pana acum eu m-am gandit la aceasta nuanta de M5 E60. Vreau ideile voastre! Link to comment
raven84 Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 In Galati circula un matiz negru...e oribil. Tot pe aici am mai vazut si matizuri crem, aurii, galben inchis, etc...just horrible. Am ajuns la concluzia ca cele mai bune solutii pentru matiz sunt culorile deschise: argintiu, alb etc... Link to comment
B-72-RZD Posted September 28, 2011 Author Share Posted September 28, 2011 (edited) Eu personal cred ca alte lucruri strica o masina decat vopseaua si daca nu, nu cred ca o vopsea neagra pe Matiz il strica, iar acele bej/galbene/aurii mi se par banale, dar nu chiar oribile. Am pus o poza cu un M II negru care imi place. Apreciez parerea ta. Vreau sa veniti cu exemple cu poze daca se poate Edited September 28, 2011 by B-72-RZD Link to comment
ramonal Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Arata bine Matizul pe negru! De ce vrei o vopsea custom? Link to comment
B-72-RZD Posted September 28, 2011 Author Share Posted September 28, 2011 Cel cu perla multicolora nu e pe placul meu. Caut ceva putin mai soft, mai elegant, dar nici s-o dau in "batraneala". Vreau o vopsea custom ptr ca vreau sa fac ceva unic si am o ocazie ce-mi permite sa neglijez costurile. Link to comment
dany_pkt Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 Cel cu perla multicolora nu e pe placul meu. Caut ceva putin mai soft, mai elegant, dar nici s-o dau in "batraneala". Vreau o vopsea custom ptr ca vreau sa fac ceva unic si am o ocazie ce-mi permite sa neglijez costurile. Ma intreb daca este posibil si cum ar arata un gri metalizat cu lac mat... Link to comment
calinjack Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 matiz visiniu metalizat nu are aproape nimeni.decat loganarii si bmw-istii si chiar opelarii.si nici perla Link to comment
ToPser Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 (edited) Si ma rog ce are culoarea visinie metalizata,nu se preteaza la masini mici ? B-72-RZD (vad ca esti din Constanta ) parerea noastra nu conteaza ,il faci cum vrei TU !!! Edited October 2, 2011 by ToPser Link to comment
B-72-RZD Posted October 2, 2011 Author Share Posted October 2, 2011 (edited) Ai dreptate TopSer! Topicul l-am facut intr-o mica criza de idei si poate putin din plictiseala, si totusi n-am gasit raspunsurile la care ma asteptam. Ma hotarasc incet incet pe o anumita nuanta. Vopsea metalizata cu lac mat? Edited October 2, 2011 by VAXXi Fara arta ASCII, te rog Link to comment
Tonyus Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 Parere personala: masinile mici arata bine in culori tipatoare, vibrante.Sper sa nu fie reclama:http://alsacorp.com/products/kicker/kicker_price.htm Link to comment
cristiangabi Posted December 11, 2011 Share Posted December 11, 2011 (edited) Recomand sa alegi ceva standard de la un producator cunoscut sa poti sa mai cumperi aceeasi nuanta si dupa aceea. Pentru ca in Constanta Matizurile au fiecare portiera o alta culoare. (inclusiv al meu). Iar daca este o culoare metalizata, chiar daca este aceeasi nuanta tot se vede diferenta. La urma urmei Matizul este o masina practica. Nu e de tinut in garaj, spalat si plimbat la sfarsit de week-end. E de foit in oras, carat diverse, parcat in cele mai inguste locuri. (si din cauza ca e mic si fasnet ceilalti participanti in trafic nu il vad si tot au tendinta sa intre in tine, chiar daca semnalizezi si mergi regulamentar) Edited December 11, 2011 by cristiangabi Link to comment
Tommy Posted December 11, 2011 Share Posted December 11, 2011 Albastru e cea mai frumoasa culoare, dupa mine, la matiz. (si din cauza ca e mic si fasnet ceilalti participanti in trafic nu il vad si tot au tendinta sa intre in tine, chiar daca semnalizezi si mergi regulamentar) Matizul invizibil Link to comment
NFS Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Pe vremea cand inca aveam Matiz din ala banal, galben pai, am vazut unul negru cam cum e bmw-ul din primul post. Chiar l-am intrebat pe proprietar de unde-o are cu culoarea aia si mi-a zis ca-i revopsita. Arăta BESTIAL, in opinia mea! Link to comment
calinjack Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 al meu e verde marin metalizat si-i sta foarte bine.nuanta e putin mai deschisa decat la tico.si unde mai pui ca am gasit huse la nuanta.dinpacate sunt cam vechi si nu mai gasesc. Link to comment
Pepinno Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 sincer cred c ar sta tare bin cu culoarea de pe renault RS ...este un galben perlat ...si daca te mai joci un pic in ea(culoarea) poti obtine ceva foarte special...Am vazut un logan cu o culoare asemanatoare celei descrise de mine Link to comment
Recommended Posts