madkat Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Se vinde un casetofon OEM Nubira 2 - modificat pentru a putea citi mp3 de pe stick USB sau carduri SD are in continuare mufa de Nubira sau Matiz - deci pe aceste modele se poate pune direct. Specificatiile pe radio si amplificare sunt neschimbate - poate citi mp3 de pe stick usb (am avut maxim 4gb de teste) si card SD (tot 4gb am avut disponibil). Are telecomanda cu toate functiile pt mp3 precum si butoane skip si pauza pe aparat. Detalii mai multe se gasesc in topicul masinii: http://www.gmclub.ro/forum/index.php?/topic/21948-al-meu-cielo/page__st__360 Si doua poze reale pretul este 150ron contact - madkatweb@yahoo.com sau 0723365781 sau mp aici Link to comment
madkat Posted October 13, 2011 Author Share Posted October 13, 2011 poza facuta azi cu mp3-ul. se vede cu ocazia asta si telecomanda. Link to comment
madkat Posted January 27, 2012 Author Share Posted January 27, 2012 100 ron daca nu se da la pretul asta - se "dezmembreaza" - mp3-ul va fi folosit in alte scopuri. Link to comment
sorin_maican20 Posted March 25, 2012 Share Posted March 25, 2012 Salut, Ai idee daca incape in locasul casetofonului de Tico? In momentul asta am un Sony, dar ma streseaza ca nu are usb. Link to comment
madkat Posted March 27, 2012 Author Share Posted March 27, 2012 Teoretic da este DIN normal ca si dimensiuni. Link to comment
madkat Posted March 30, 2012 Author Share Posted March 30, 2012 se retrage de la vanzare il voi diseca - si mp3-ul o sa il montez pe intrarea aux al cd-ului de pe Alfa. Link to comment
Recommended Posts