nato99 Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Detin o alarma alcar de circa 13ani,iar acum a cedat telecomanda,dupa ce a fost reparata,inlocuit cateva rezistente,nu mai pot sa deschid masina. Am gasit manual de montare,dar nu expre pentru alcar 31. In manual spunea ca pentru a memora telecomanda trebuie sa apas pe butonul 2,2secunde,cu usa deschiza, cheia in contact si sa blicare o data,dar la mine nimic. Nu mai am idei si nu as dori sa o schimb deoarece are cam tot ce ii trebuie. Link to comment
Shift1 Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Tipul de alarma mentionat de tine nu are functie valet (de invatare a noilor telecomenzi). si banuiesc ca nici functie pt deschiderea automata a capacului portbagaj. sfatul meu inlocuieste-o ca nu-i mare lucru. cablurile de le ai deja trase, doar schimbi unitatea centrala de comanda si cateva chestii minore.. Link to comment
nato99 Posted October 3, 2011 Author Share Posted October 3, 2011 (edited) Problema este ca nu gasesc acelas mode. Si degeaba pun alta alarma daca senzori de marsalier,usi,miscare,portbagaj nu sunt compatibil, cu cealalta alarma. Edited October 3, 2011 by nato99 Link to comment
VAXXi Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Cred ca Shift1 ti-a recomandat s-o inlocuiesti cu alt model. Link to comment
madkat Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Alcar 31 am eu pe Cielo. Merge bine de 14 ani - nu am inlocuit decat butoanele telecomenzilor. Nu stie sa memoreze telecomenzi noi din pacate - nu are buton de valet ca sa initializezi procedura. Chiar daca e o alarma decenta, daca s-ar fi stricat in ultimii ani - nu as fi incercat sa o repar - as fi schimbat-o direct ... Link to comment
Recommended Posts